ferN_ Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198996953562/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) : Axuai Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) : Zle zakonczona zabawa przez Axuai oraz mass fk Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) : Jailbreak Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) : 5 runda około godziny 13.25 mapa jb_lego_jail_2k17b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djromowiec Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Potwierdzam nick w grze : Łysy z brazzers Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Djromowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Byłem przy tej sytuacji i to wyglądało tak że Axuai rozpoczął zabawę w Saimona wydawał jakieś polecenia i na koniec zamiast powiedziec "Saimon mówi zakańczam zabawę w Saimon mówi" to powiedział "zakańczam zabawę w Saimon mówi" po tym powiedział "rozpoczynam zabawę w wojsko, w prawo zwrot" nabrali się na to prawie wszyscy oprócz jednej osoby i uważam że to nie były freekille. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferN_ Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 6 minut temu, mNk napisał: Byłem przy tej sytuacji i to wyglądało tak że Axuai rozpoczął zabawę w Saimona wydawał jakieś polecenia i na koniec zamiast powiedziec "Saimon mówi zakańczam zabawę w Saimon mówi" to powiedział "zakańczam zabawę w Saimon mówi" po tym powiedział "rozpoczynam zabawę w wojsko, w prawo zwrot" nabrali się na to prawie wszyscy oprócz jednej osoby i uważam że to nie były freekille. Ale mi chodzi o co innego, zle rozpoczal zabawe wlasnie w saimon mówi i zrobił na tym freekille Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReXon Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Byłem w Zaistniałem sytuacji I Oskarżona osoba zrobiła wszystko dobrze. osoba rozpoczęła zabawę w sajmon mówi po czym dodała że, wszystkie inne czynności oprócz bicie kosą i ruszaniem myszką będą karane podejrzewam że fernowi chodzi o osoby które zostały zabite podczas skakania bez polecenia sajmon mówi. sytuacja jest prosta nie było freekili. Zabawa została rozpoczęta poprawnie i została poprawnie poprowadzona. Dziękuje Dobranoc Dodając Admin był na serverze gdyby zabawa była źle rozpoczęta admin by zareagował :3 Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez ReXon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Gracz Aixon, źle rozpoczął jak i zakończył zabawę w "Sajmon mówi": Rozpoczął ją słowami "Rozpoczynam zabawę w Sajmon mówi" po czym przystąpił od razu do "Sajmon mówi Sajmonem jestem tylko ja czyli..." nie mówiąc "Sajmon mówi rozpoczynam zabawę w Sajmon mówi". *Aby rozpocząć zabawę, prowadzący musi ją rozpocząć słowami "Sajmon mówi, zaczynam zabawę w Sajmon mówi".* Zakończenie to samo, powiedział "Zakańczam zabawę w Sajmon mówi" zamiast "Sajmon mówi zakańczam zabawę w Sajmon mówi" *Zabawę należy zakończyć słowami "Sajmon mówi, zakańczam zabawę w Sajmon mówi"* Po tym FK zrobili: 2FK - Skośny Fabian - CTBAN 60 1FK - sylwestrowy, dodatkowo faworyzacja na ostatniej reakcji (ewidentnie gracz obok zabitego skoczył później) - CTBAN 120 Axion nie zrobił żadnego FK ale dla tego, że źle rozpoczął zabawy, średnio u niego z prowadzeniem - CTBAN 120 Dodatkowo szukając rundy, gdyż to nie była 5 tylko 6 runda natknąłem się na liczne wulgaryzmy oraz pojedyncze obrazy Skośnego Fabiana dlatego MUTE 1440min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi