czarny Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Chcę tylko się upewnić. BARDZO dużo osób mówi, że ruletka ( na większość serwerów ) jest ustawiona na poszczególnych mapach. Chcę wiedzieć czy to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Nie jest ustawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Nie jest ustawiona, to głupota, którą rozpowiadają osoby przegrywające na niej kredyty... PS. Ruletka jest losowa, nie jest zależna w żaden sposób od mapy, więc pozdrowienia. Edytowane 3 Lutego 2019 przez raveN dodaje ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 GetRandomInt = ruletka ustawiona na 100% gitara siema XD XD XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 4 minuty temu, raveN napisał: Nie jest ustawiona, to głupota, którą rozpowiadają osoby przegrywające na niej kredyty... PS. Ruletka jest losowa, nie jest zależna w żaden sposób od mapy, więc pozdrowienia. Co Ty gadasz, przecież ustawiona jest. Ja tam ciągle daje na reda 10k i wypada czarne, a jak na czarne to wypada czerwony. No, a jak już obstawie 10 na czarny i 10 na czerwony, to wypadnie zielony... Przecież ustawione to wszystko jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi