Piotr Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198877843373/ Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/ghghsk Nick oskarżonego: †M O N D E J† xzb Opis sytuacji: Ten jakże cudowny admin nie ogarnia kompletnie nic gość dzisiaj dał mi perma za "zmień nick" (mapa Deathrun_deluxe_v6) Druga sytuacja jakże doświadczony admin nie potrafił dać muta twierdząc że nie działa !admin a chyba wymagana była znajomość podstawowych komend, ktoś chyba kłamał w podaniu (mapa dr_fredzio1337_xxx) Serwer: Deathrun v2 Dowody: demko z dzisiaj deathrun_deluxe_v6 o godzinie 20:00. dr_fredzio1337_xxx o godzinie 00:06 dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 A więc chciałem ci dać bana za to że nie zmieniałeś nicku za poprzednie kicki z tym powodem bana chciałem ci dać na 5 min niechcący nacisnąłem enter i nadałem co perma po czym cie odbanowałem 2 sytuacjia z mutem moim chciałem pokazać T0M3K że jak się nadaje mita przez !sm nie da sie dać powodu i tak było a użytkownik któremu chciałem dać muta nie miał polskich znaków w nicku po czym go kicknołem by zmienił nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byali Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Potwierdzam byłem przy tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 No jak modnej twierdzi że nie da się dać powodu przez !sm to gratuluje inteligencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatu14 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 7 minut temu, mondej napisał: A więc chciałem ci dać bana za to że nie zmieniałeś nicku za poprzednie kicki z tym powodem bana chciałem ci dać na 5 min niechcący nacisnąłem enter i nadałem co perma po czym cie odbanowałem 2 sytuacjia z mutem moim chciałem pokazać T0M3K że jak się nadaje mita przez !sm nie da sie dać powodu i tak było a użytkownik któremu chciałem dać muta nie miał polskich znaków w nicku po czym go kicknołem by zmienił nick A więc tak jeżeli nie ma polskich znaków to można napisać w konsoli status i zobaczyć jego # admin ze znajomością 3/10 powinien to wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 6 minut temu, mondej napisał: chciałem pokazać T0M3K że jak się nadaje mita przez !sm nie da sie dać powodu Ponieważ jak wchodzę w komendy na graczach - - - >knebluj/wycisz gracza i np. Wybieram synartur to daj perm muta bez powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatu14 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Piotr napisał: No jak modnej twierdzi że nie da się dać powodu przez !sm to gratuluje inteligencji A odnośnie do tego !sm to niby jak nie da się dać powodu? Jeżeli nie umiesz korzystać z !admin to widze że masz dobry znajomość sm 1/10 zamiast 3/10. To odnośnie mondeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Teraz, hatu14 napisał: A więc tak jeżeli nie ma polskich znaków to można napisać w konsoli status i zobaczyć jego # admin ze znajomością 3/10 powinien to wiedzieć Tym sposobem też próbowałem np. Wpisywałem sm_mute # 333 30 nadużywanie i nie działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatu14 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Teraz, mondej napisał: Tym sposobem też próbowałem np. Wpisywałem sm_mute # 333 30 nadużywanie i nie działało Jak byś był inteligent to pomiędzy # 300 jest spacja którą trzeba usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 4 minuty temu, Piotr napisał: No jak modnej twierdzi że nie da się dać powodu przez !sm to gratuluje inteligencji Ja nie twierdze że poprzez. !sm nie da sie dać powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Mondej nie potrafisz dawać banów przez !sm a admin to musi potrafić także no polecam tego admina dziś na mapie fredzio stwierdził że nie umie dać muta przez komendę to nie da wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Teraz, hatu14 napisał: Jak byś był inteligent to pomiędzy # 300 jest spacja którą trzeba usunąć Ten sposób też nie działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 3/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin bez jego pomocy Jeżeli masz 3/10 powinieneś umieć dać muta przy użyciu sid 2 minuty temu, mondej napisał: Tym sposobem też próbowałem np. Wpisywałem sm_mute # 333 30 nadużywanie i nie działało Jak nie działało gdy ja wchodzę na serwer zawsze komendy działają. 1 minutę temu, hatu14 napisał: Jak byś był inteligent to pomiędzy # 300 jest spacja którą trzeba usunąć +2 14 minut temu, mondej napisał: chciałem pokazać T0M3K że jak się nadaje mita przez !sm nie da sie dać powodu Da się na dać powód wystarczy poszukać gdzie indziej w innej zakładce Teraz, mondej napisał: Ten sposób też nie działał Jak nie działało gdy ja wchodzę na serwer zawsze komendy działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Natural wyjaśnił że mondej nic nie potrafi a także kłamał w podaniu czekajmy na decyzje wyżej postawionych co do tego osobnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 27 minut temu, Piotr napisał: gość dzisiaj dał mi perma za "zmień nick" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1 1 SPAM, pomimo notek, dalej piszesz wiadomości nie wnoszące nic do tematu Przez SK4N3R, 11 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 1. SM 3/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin bez jego pomocy. Przypadkowe muty/gagi/kicki/bany itp. po usunięciu kary po chwili to nie jest od razu naciągane na degradacje. Jeżeli to się zdarza często faktycznie jest problem z ogarnianiem komend sm_admin. 2. Jeżeli jest skarga to proszę tylko i wyłącznie osoby, które były świadkami sytuacji podobnych do opisanej w skardze lub aktualnie opisanej o rozpisywanie się. Jest to dla UBT bardziej czytelne i szybciej zbliża nas do rozpatrzenia sprawy. 3. @ Natural mając admina na tym serwerze był świadkiem takich sytuacji dlatego to jest dla mnie wystarczający dowód. Zostawiam to M@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 1 Mapa i ten twój ban Na demku widać,że admin dał ci bana permanentnego przypadkiem, jakoś po 5 minutach dostałeś unbana, gdyż admin szukał twojego SID'u 2 Mapa @ mondejw czasie tej mapy, dał tylko 1 muta, i jak dla mnie słusznego, nie widzę tu nieogarniania z jego strony. Mut za nadużywanie dla Seby, gdzie Seba rzeczywiście dużo mówił. Odrzucona 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi