Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na admina drv2

Udostępnij

Piotr

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198877843373/

Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/ghghsk

Nick oskarżonego: †M O N D E J† xzb
Opis sytuacji: Ten jakże cudowny admin nie ogarnia kompletnie nic gość dzisiaj dał mi perma za "zmień nick" (mapa Deathrun_deluxe_v6)
Druga sytuacja jakże doświadczony admin nie potrafił dać muta twierdząc że nie działa !admin a chyba wymagana była znajomość podstawowych komend, ktoś chyba kłamał w podaniu (mapa dr_fredzio1337_xxx)
Serwer: Deathrun v2
Dowody: demko z dzisiaj  deathrun_deluxe_v6 o godzinie 20:00.  dr_fredzio1337_xxx o godzinie 00:06 dzisiaj 

A więc chciałem ci dać bana za to że nie zmieniałeś nicku za poprzednie kicki z tym powodem bana chciałem ci dać na 5 min niechcący nacisnąłem enter i nadałem co perma po czym cie odbanowałem 2 sytuacjia z mutem moim chciałem pokazać T0M3K że jak się nadaje mita przez !sm nie da sie dać powodu i tak było a użytkownik któremu chciałem dać muta nie miał polskich znaków w nicku po czym go kicknołem by zmienił nick

7 minut temu, mondej napisał:

A więc chciałem ci dać bana za to że nie zmieniałeś nicku za poprzednie kicki z tym powodem bana chciałem ci dać na 5 min niechcący nacisnąłem enter i nadałem co perma po czym cie odbanowałem 2 sytuacjia z mutem moim chciałem pokazać T0M3K że jak się nadaje mita przez !sm nie da sie dać powodu i tak było a użytkownik któremu chciałem dać muta nie miał polskich znaków w nicku po czym go kicknołem by zmienił nick

A więc tak jeżeli nie ma polskich znaków to można napisać w konsoli status i zobaczyć jego # admin ze znajomością 3/10 powinien to wiedzieć

1 minutę temu, Piotr napisał:

No jak modnej twierdzi że nie da się dać powodu przez !sm to gratuluje inteligencji 

A odnośnie do tego !sm to niby jak nie da się dać powodu? Jeżeli nie umiesz korzystać z !admin to widze że masz dobry znajomość sm 1/10 zamiast 3/10. To odnośnie mondeja

3/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin bez jego pomocy

Jeżeli masz 3/10 powinieneś umieć dać muta przy użyciu sid

2 minuty temu, mondej napisał:

Tym sposobem też próbowałem np. Wpisywałem sm_mute # 333 30 nadużywanie   i nie działało

Jak nie działało gdy ja wchodzę na serwer zawsze komendy działają.

1 minutę temu, hatu14 napisał:

Jak byś był inteligent to pomiędzy # 300 jest spacja którą trzeba usunąć

+2

14 minut temu, mondej napisał:

chciałem pokazać T0M3K że jak się nadaje mita przez !sm nie da sie dać powodu

Da się na dać powód wystarczy poszukać gdzie indziej w innej zakładce

Teraz, mondej napisał:

Ten sposób też nie działał

Jak nie działało gdy ja wchodzę na serwer zawsze komendy działają.

1. SM

3/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin bez jego pomocy.

Przypadkowe muty/gagi/kicki/bany itp. po usunięciu kary po chwili to nie jest od razu naciągane na degradacje. Jeżeli to się zdarza często faktycznie jest problem z ogarnianiem komend sm_admin.

2. Jeżeli jest skarga to proszę tylko i wyłącznie osoby, które były świadkami sytuacji podobnych do opisanej w skardze lub aktualnie opisanej o rozpisywanie się. Jest to dla UBT bardziej czytelne i szybciej zbliża nas do rozpatrzenia sprawy.

3. @ Natural mając admina na tym serwerze był świadkiem takich sytuacji dlatego to jest dla mnie wystarczający dowód.

Zostawiam to M@.

1 Mapa i ten twój ban

Na demku widać,że admin dał ci bana permanentnego przypadkiem, jakoś po 5 minutach dostałeś unbana, gdyż admin szukał twojego SID'u

2 Mapa

@ mondejw czasie tej mapy, dał tylko 1 muta, i jak dla mnie słusznego, nie widzę tu nieogarniania z jego strony. Mut za nadużywanie dla Seby, gdzie Seba rzeczywiście dużo mówił.

Odrzucona

• Haha! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności