Pawelek2 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Link do steam: pawelek Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/ ~ fern 2. Nick oskarżonego: fern Opis sytuacji chłop daje totalny bezruchu w celi każe wyjść na marker 10 osób wychodzi zabija tych co są na markerze ~ massfk Dowody: mapa jb prison_architekt v1 7 runda początek rundy demko Serwer JB Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Pawelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Nie jestem robotem.. dawałem muta czy tam gaga - więc nie słuchałem. Co w tym dziwnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek2 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Już git. Sr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 To nie fk, totalny był do odwołania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferN_ Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Dałem totalny bezruch w celi do odwolania, potem dałem bezruch do odwołania , odwołałem bezruch, kazałem ustawić się na markerze i no masz racje z 10 osób wyszło to ich zabiłem ponieważ mieli jeszcze totalny bezruch do odwołania, który dałem w 1 poleceniu przed otwarciem celi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Teraz, ferN_ napisał: Dałem totalny bezruch w celi do odwolania, potem dałem bezruch do odwołania , odwołałem bezruch, kazałem ustawić się na markerze i no masz racje z 10 osób wyszło to ich zabiłem ponieważ mieli jeszcze totalny bezruch do odwołania, który dałem w 1 poleceniu przed otwarciem celi Potwierdzam Skarga zbędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 4 minuty temu, Pawelek napisał: Już git. Sr no i git. odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi