Kapi. Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Nick: Kapi.Imię: KacperWiek: 17lat Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Byłem w ubt zanim zostało podzielone na act i ubt, więc doświadczenie już w tym mam, a odróżnienie dobrego gracza od cheatera nie jest dla mnie dużym problemem.Czy miałeś styczność z sourcebans?: Jak najbardziej (jako major admin i ubt miałem przez długo czas dostęp do sb) Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10Czy grałeś kiedyś na cheatach? Parę lat temu grałem na aimbocie,triggerbocie,wh, jak i skrypcie na bh, lecz było to bardziej granie z ciekawości(jak to działa), a nie w celu zdobycia rangi. Jak długo gram w CS:GO?: ok 4lat (2900h)Ile czasu poświęcam forum dziennie: około 2hZnajomość SM: 5/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/KapiToZiomal/Kontakt: Najlepiej steam,forum pw 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Jeden z tych, którzy się nadają, +wiek +ogarnięty +doświadczenie Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Oczywiście na tak +wiek +ogar +doświadczenie +aktualnie najlepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak +wiek +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak Sm Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 +wiek +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 +doświadczenie +sm +ogar Nawet nie wiem po co musi podanie pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 TAK +Doświadczenie +Ogar +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 +wiek +doświadczenie +ogarnięty +sm +staż na sieci Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 +wiek +doświadczenie +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 najlepszy kandydat +wiek +ogarnieta osóbka NA TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 TAK +OGAR +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Był ubt Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Oczywiście na tak +wiek +ogar +doświadczenie +aktualnie najlepszy kandydat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Jestem na tak. +wiek oraz doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 13 godzin temu, Briz0 napisał: +wiek +ogar +doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Tak + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 +wiek +ogar +doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Na TAK: +doświadczenie +aktywność +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Na tak +Wiek +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liku Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 +wiek Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 TAK +Wiek +SourceMod +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 +wiek +ogarnięty +doświadczenie Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Na TAK +wiek +doświadczenie +ogarnięty +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi