adiboo91 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199036330913/ Link do steam oskarżonego: przykro mi ale nie znalazłem Nick oskarżonego: @ NikolaS Opis sytuacji: cypuś miał życzenie i gdy powiedział że oitc i lr Cypuś zabił wardena na lr i zaczoł lr z @ NikolaS wzią na ns awp a @ NikolaSpodniósł deagla i zabił cypusia bo niby nie uszłyszał że są lr lecz były przed chwilą i potym powiedział że da sobie ctban i uciekł z serwera. Serwer: CS:GO JB Dowody: demko godzina 18;30 , 19 nie jestem pewien ale chyba 5,6 runda mapa JB_tropico miłego odpowiadania i sprawdzania dla UBT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Akurat to co napisał @adiboo91 to jest prawda, lecz czy to nie cypuś powinien napisać skargę? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @IGOR8YO nie musiał on lecz ja go wyręczyłem A tak dodatkowo napisze że oskarżony np. po wejściu do ct osoby która nieogarnia ct pisze komędę na ban aż 5min no ... To coś jest nie halo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikolaS Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Po pierwsze nie uciekłem po drugie Cypus mi wybaczyl i nie chciał bym nadawał ctbana na siebie jak dla mnie skarga całkowicie niepotrzebna przeprosiłem cypuśa, przypadkowo podniosłem deagle a myślałem, że wział mag4mag na deagle a nie zauwazylem czatu, że na noscope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 zostawiam to na razie czekam na decyzię UBT i m@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 NikolaS przyznał się do błędu. Faktycznie Cypuś wziął LR Noscope z NikolaS'em, po czym z ziemi podniósł Deagla oraz zabił Cypusia myśląc, że to LR Mag4Mag na deagle. Jak dla mnie Skarga do odrzucenia, każdemu się to mogło zdarzyć + dodatkowo Cypuś wybaczył błąd i ten "FK" nie był mocno znaczący dla twojego życzenia "FD w next dla mnie i LR 4Fun". Jak dla mnie skarga do odrzucenia. Zostawiam to M@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi