SK4N3R Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Nick: SK4N3R Nick oskarżonego: [Banda] AppleJack [STEAM_1:1:425555754] Opis sytuacji: wchodzi do CT, nie chce prowadzić, nie odzywa się Dowody: jb_snow_v2 pewnie jakieś 15 minut temu czyli 11:00, runda ~6-7 gracz był przez kilka rund w CT, jeśli powie mu się żeby prowadził, ten nagle przechodzi do TT, apple jack robi to notorycznie, nie tylko na tej mapie. proszę więc o dłuższego bana dla niego 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naurs Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Nie zgadzam sie nie słyszałem zeby ktoś go prosił o wchodzenie do ct 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Nie powiedziałeś żebym prowadził powiedziałeś tylko żebym wyszedł z ct bo nie mam mikrofon Edytowane 3 Lutego 2019 przez Tomb Raider :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Wyszedłeś, więc w takim razie przyznałeś się, że go nie masz. Skoro nie posiadasz mikrofonu, to dlaczego cały czas wchodzisz do CT? Edytowane 3 Lutego 2019 przez Tomb Raider :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) 33 minuty temu, Detektyw Pikachu napisał: Nie zgadzam sie nie słyszałem zeby ktoś go prosił o wchodzenie do ct z czym Ty się nie zgadzasz nie pisałem nic w skardze na temat tego, czy ktoś go prosił o wchodzenie do CT czy też nie 15 minut temu, AppleJack napisał: Nie powiedziałeś żebym prowadził powiedziałeś tylko żebym wyszedł z ct bo nie mam mikrofonu skarga nie tyczy się samej mapy snow lecz ogółu ... na poprzedniej mapie (jb_urwis) byłeś w CT i nie prowadziłeś w ogóle EDIT. Detektyw Pikachu- skoro ma mikrofon a nie prowadzi, to należy mu się CT ban za nie ogarnianie Edytowane 3 Lutego 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naurs Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 apple miał mikrofon bo na poprzednich mapach z nami rozmawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
never Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 No tylko nie powiedziałeś żebym prowadził cały czas brałeś ty wardena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) AppelJack nie ma mikrofonu, a jeśli go ma to ma popsuty. Jeśli nie posiadasz sprawnego mikrofonu to nie wchodzisz do ct,cała filozofia. @EDIT (nie było mnie na tych mapach, ale wiem bo często on to robi) Edytowane 3 Lutego 2019 przez Havke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Mam sprawne mikro : p I tak jak ktoś powie mi żebym wyszedł to wychodzę więc o co chodzi? Edytowane 3 Lutego 2019 przez AppleJack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 4 minuty temu, AppleJack napisał: I tak jak ktoś powie mi żebym wyszedł to wychodzę więc o co chodzi? 1. Każda osoba chcąca być w CT musi posiadać sprawny mikrofon. Pierwszeństwo mają osoby z mutacją głosu. Przedstaw proszę dowód, że posiadasz taki mikrofon. Tymczasem ja Ciebie nigdy nie słyszałem, żebyś coś mówił przez mikrofon, który niby posiadasz.Wchodzisz notorycznie do CT nie używając wcale mikrofonu, więc mamy słuszność twierdzić, że go nie posiadasz, a co się z tym równa, że łamiesz regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Proszę o nadanie ctbana dla AppleJack'a na 180 min za nadmierne blokowanie kolejki do ct. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Dlaczego na 180? Edytowane 3 Lutego 2019 przez AppleJack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 10 minut temu, AppleJack napisał: Dlaczego na 180? Poniewaz to nie 1 raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Nie da się tego bana jakoś skrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 180min zostaje. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi