Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga :)

Udostępnij

chakrapoprostuPOLSKA

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/chakra333/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198077959892/ oraz https://steamcommunity.com/id/JESTEMH1dden/

Nicki oskarżonych: Nikolas oraz hidden

Opis sytuacji: no to tak: ogółem od początku mapy gracze odwalają maniane prowokują się i przeklinają ( kinder i hobbit ) no i przez dłuższy czas bez żadnych upomnień, po dłuższym czasie hobbit dostaje; gaga  po czym kinder coś tam powiedział do nikolasa i on powiedział "ze nie ma admina na serwerze" - jego słowa coś w tym stylu i znowu kinder przeklina dostaje muta na 60 po czym gracz jacob raz coś powiedział wyjaśniając sytuacje ze nikolas nie trzyma się taryfikatora i ze gówno robi PS cały serwer o tym wie. no i jacob dostał gaga na 90 minut tłumacząc coś nikolasowi wracając do 2 oskarżonego on nic nie robił normalnie sobie grał na serwerze jak zwykły gracz nie odzywał się miał wy***ane nie przedłużając admini to co robią na serwerze to zwykła maniana, faworyzacja nie trzymanie się taryfikatora itp itd

Serwer: JB CS:GO

Dowody mapa jb snow_v2 z godziny około 9:50 do 10:20 przez całą mapę tak więc rund dokładnych nie podam, ale jeśli UBT nie mają czasu na całe demko postaram się rozpisać je jak najszybciej będę mógł + nie wszystko działo się na chacie głosowym więc logi też będą potrzebne

• WOW MEGA! 1

3 godziny temu, adiboo91 napisał:

Potwierdzam byłem i on nic nie robił czekał na zaczepke w jego strone i daje niepoprawne muty gagi

Nawet jeśli czekał na zaczepke, to sam teraz przyznajesz że do nieczego nie prowokował gdzie później brzydko mówiąc został zjechany jak szmata za co miał prawo normalnie zmutować i gagować

11:57 – Specjalny FK  
11:57 – 12:32 – Kultura + obrażanie serwera 
12:32 – 13:00 – Znowu kultura ;c 
13:05 – 13:21 – Kultura 
13:23 – Ten tekst “Na serwerze nie ma administracji” 
~17:30 – Prowokacja, potem znowu Kinder rzuca ku*wami na prawo i lewo 
27:04 – Prowokacja 
28:47 – Leciutka prowokacja 
29:34 – 30:17 – Niby nic ale daje gaga przez 40 sekund 
31:25 -  zaczynają się jakieś krzyki 
32:00 – Kinder dostaje mute na 60 minut :KEKW:, po późniejszych słowach admina możemy wywnioskować że zastanawiał się czy nie dać na 30 :forsenE:co jest po prostu żartem 
32:22 – Też taka leciutka Prowokacja 
32:47 – Znowu prowokacja 
Na następnej mapie Jacob dostaję mute na 90 minut, i jak normalnie mógłbym się z tym zgodzić to w tej sytuacji jest to śmieszne że kinder który wyzywał i czasami prowokował dostał na 60.   
+Hidden nie powiedział ani jednego słowa przez mikrofon :OMEGALUL:
Możliwe że coś pominąłem ale te najważniejsze rzeczy rozpisałem 

Edytowane przez Chkr
  • WOW MEGA! 1

2 godziny temu, Chkr napisał:

11:57 – Specjalny FK  
11:57 – 12:32 – Kultura + obrażanie serwera 
12:32 – 13:00 – Znowu kultura ;c 
13:05 – 13:21 – Kultura 
13:23 – Ten tekst “Na serwerze nie ma administracji” 
~17:30 – Prowokacja, potem znowu Kinder rzuca ku*wami na prawo i lewo 
27:04 – Prowokacja 
28:47 – Leciutka prowokacja 
29:34 – 30:17 – Niby nic ale daje gaga przez 40 sekund 
31:25 -  zaczynają się jakieś krzyki 
32:00 – Kinder dostaje mute na 60 minut :KEKW:, po późniejszych słowach admina możemy wywnioskować że zastanawiał się czy nie dać na 30 :forsenE:co jest po prostu żartem 
32:22 – Też taka leciutka Prowokacja 
32:47 – Znowu prowokacja 
Na następnej mapie Jacob dostaję mute na 90 minut, i jak normalnie mógłbym się z tym zgodzić to w tej sytuacji jest to śmieszne że kinder który wyzywał i czasami prowokował dostał na 60.   
+Hidden nie powiedział ani jednego słowa przez mikrofon :OMEGALUL:
Możliwe że coś pominąłem ale te najważniejsze rzeczy rozpisałem 

To co wypisał chakra to prawda wszystko co do słowa 

32:00 – Kinder dostaje mute na 60 minut , po późniejszych słowach admina możemy wywnioskować że zastanawiał się czy nie dać na 30. haha przepraszam ty jesteś graczem jailbreaka czy wróżką orianą skąd możesz wiedziec co robiłem i co myślałem dla twojej wiadomości nie zastanawiałem się tak dla jasności 

29:34 – 30:17 – Niby nic ale daje gaga przez 40 sekund  faktycznie masakra zapomniałem, że ty byś dawał w 5 sek no cóż niekażdy jest doskonały ;-; 

jedyne za co przepraszam to nie wiem sam jak to zrobiłem ale do teraz nwm czemu powiedzialem ze nie ma na serwerze administracji XD ale wstalem o 5 wróciłem z trasy byłem lekko styrany winy się tłumaczy ja wiem 

ale jestem też człowiekiem i mogę się pomylić 

Pozdrawaiam cieplutko jak i życzę miłego wieczoru :)

• Haha! 1

Nie chce pisać kolejnej skargi, więc napiszę tutaj 

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/chakra333/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198077959892/ oraz https://steamcommunity.com/id/h3adzik/

Nicki oskarżonych: Nikolas oraz h3ad 

Opis sytuacji: Admin dał nakaz chodzenia za nim do odwołania, po czym odwołał wszystkie nakazy i zakazy, nie było poleceń więc tak naprawdę mogłem robić co chce, skoczyłem przed siebie ( Był tam prowadzący, lecz gdy skakałem był on dość daleko ode mnie) i zostałem zabity przez gracza h3ad gdy zapytałem się za co odpowiedział mi jajco, napisałem adminom co się stało więc admini chcieli wyjaśnić całą sprawę i wtedy Nikolas powiedział coś w stylu: rzuciłeś się na mnie, co dziwne admin nie miał prawa tego widzieć ponieważ był odwrócony plecami, gdy chciałem to wytłumaczyć on miał we mnie totalnie wywalone, w tej rundzie zrobił też faworyzacje ponieważ gdy mroku chciał powrócić nie pozwolił mu, a gdy zeze spytał się o powrócenie admin pozwolił mu lecz gdy cały serwer zaczął mu mówić że to faworka chciał się wytłumaczyć tym że nie słyszał że ktoś chce powrócić :pepeOK:

Serwer: JB CS:GO

Dowody Mapa Jb_urwis 17:28 4 runda

Wiem że to skarga o byle gówno, ale jeżeli admin skupia się tylko na grze to nie wiem po co mu admin :peeposhrug:

Edytowane przez Chkr

1 skarga
@ NikolaSi @ H1ddeNnie bójcie się dawać kar graczom bo tak naprawdę kinder powinien dostać muta przy pierwszej sytuacji gdzie nadużywał mikra i sporo przeklinał. Wiem że chcecie być łagodni dla graczy ale to jest JB na tym serwerze nie można być łagodnym, nie można tłumaczyć czegoś jednej osobie kilka razy bo ona tego nie zrozumie. Dajcie tego muta/gaga i po sprawie. Dawajcie szybciej i trochę większe te muty. 

Będę miał teraz na oku, więc uważajcie.

W dniu 5.04.2020 o 16:28, Chkr napisał:

Hidden nie powiedział ani jednego słowa przez mikrofon

Dostałem od niego informacje że ma zepsuty mikrofon więc za to nie będę go karać.

2 skarga

xDD

Byłeś centralnie za jego plecami i ty się dziwisz że cię zabili xDD

@ NikolaSnic nie powiedział Mrokowi że mu nie pozwala powrócić poza tym w tym samym momencie jak mroku się spytał czy może powrócić jeden ze strażników go znalazł i zabił. Więc gdzie tu faworka?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności