xKolorowy Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Typ Grafiki: Avatar Tematyka: Postacie z anime, bądź ogólnie postacie. Wymiary: Takie jak na forum. Kolorystyka:Ciemna, coś z czarnym i białym. Napis/y: Brak. Inne uwagi: Dla grafika brak. Natomiast, do moderatorów jedna. W związku z tym, że jest nowe forum, moje stare konto zostało usunięte, na którym miałem dużo ponad miesiąc, czasu spędzonego na forum, o postach nie wspominając. Postów miałem, bardzo bardzo dużo, więc prosił bym o nie usuwanie tematu, gdyż uważam, że spełniam wymagania zleceń :v Dziękuję. PS @ xBoniostwierdził, że decyzja należy do moderatora sprawdzającego zlecenie, więc nie bądź ch** i zostaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuchyBiceps Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 starałem się i zajęło mi 15 sekund doceń pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 W dniu 3.04.2020 o 20:37, SuchyBiceps napisał: starałem się i zajęło mi 15 sekund doceń pls Dzięki, za avatar xd I ogólnie już sam sobie ogarnąłem avatar A temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi