xKolorowy Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Siemka! Ciekawe czy ktoś mnie jeszcze pamięta? :vvvv Witam wszystkich serdecznie, szczególnie stare mordeczki z czasów kiedy jeszcze tu siedziałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUDUS Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 hej,hej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liku Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Witaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Siema Cos chyba z kwiatkiem miales nick jesli dobrze pamietam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Witaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Hej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Yoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Witaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aAa Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 sup 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 No witaj znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 siemson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 👋 cześć @ xKolorowy czym się wcześniej zajmowałeś na arenie? na jakich serwerach grałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) 19 minut temu, SK4N3R napisał: 👋 cześć @ xKolorowy czym się wcześniej zajmowałeś na arenie? na jakich serwerach grałeś? Widzę, że jest jednak bardzo dużo nowych osób, więc napiszę porządne przywitanie. Mam na imię Michał, mam 20 lat. Aktualnie chodzę, a raczej odpoczywam od chodzenia do technikum, o profilu technik elektronik. Lubię dużo pisać i rozmawiać. Jestem strasznym gadułą na ogół. Co też przekładało się na to, że jako moderator było mnie wszędzie pełno. Wcześniej na arenie, dla tych co nie wiedzą, miałem admina na wszystkich serwerach 1.6, bo w go nigdy nie grałem. Miałem również, UBT, j@ serwera, początkującego moderatora i oczywiście najdłużej ze wszystkich rang, miałem moderatora. Z rang niestety musiałem zrezygnować za pierwszym razem przez brak czasu. Za drugim razem, kiedy miałem już samego moderatora i dużo czasu, przy okazji ataków na forum miałem drobne nieporozumienie z administracją i odszedłem z myślą, ze już nie wrócę ale życie pokazuje, że potrafi być przewrotne i jestem z powrotem :v Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez xKolorowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Witam imiennika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 5 minut temu, Mikru napisał: Witam imiennika! To ja witam dwóch imienników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi