karat Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198862864663/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Piotrek9998/ Nick oskarżonego: Piotrek Opis sytuacji: polecenie wardena (Piotrka) było abyśmy weszli do pomieszczenia z kostką nie było nic o zakazie blokowania drzwi, więc skorzystałem z tego i zblokowałem drzwi na to warden (Piotrek) zabija mnie twierdząc że nie ma żadnego fk. powiedziałem mu że ma fk na to on odpowiedział zamknij morde dzieciaku jeb*ny (coś w tym stylu) w skrócie 2 - 3 fk i obraza Serwer : JB cs go Dowody: Była to mapa ba_jail_minecraftparty_v6, runda 5, godzina coś około 22:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Potwierdzam Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez sylwestrowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Potwierdzam na którejś mapie wydawał złe polecenia i zabijał za dobrze wykonane a za złe nie zabijał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Serwer ma GOTV. Skarga to nie konkurs na najwymyślniej sformatowane potwierdzenie. Sytuacja zostanie rozpatrzona przez @ UnBan Team 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) CTBAN na 120min Mute na 120min wszystko do nadania. @ Avgariatnie oznaczaj mnie bo zobaczymy się na lanie Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez ravii 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi