Negann Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/glglhfhf/ Link do steam oskarżonego: Połowa serwera Nick oskarżonego: Połowa serwera Opis sytuacji: Wyzwiska, nadużywanie, mass fk , faworka Serwer: JB Dowody: Logi serwera około 0.1 0.4 2020 godzina około 0:30 mapa ba_arizona_2_2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Potwierdzam bylem na serwerze ;/ lipa potrzebne abyscie przyjeli podanie royala poneiwaz byl na serwerze Edytowane 31 Marca 2020 przez hobbicior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Byłem na serwerze podczas tej całej sytuacji i nie można powiedzieć, że połowa serwera robiła krzywe akcje ale napewno: "Goha NO FORM" - Nadużywał mikrofonu, przeklinał oraz robił freekille (zabijał co rundę gracza "al0n3 m3n casedrop.eu" za nic...) "Bimber" - Nadużywał mikrofonu, przeklinał, robił freekille "Bubson" - Nadużywał mikrofonu, przeklinał Edytowane 31 Marca 2020 przez RoyaLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 dobrze że nic nie mówiłem ale potwierdzam hobbit i alon3 czy jakos tak wyzywali się i darali mordy przez cały czas z jakimiś ranodmami . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alon3m3n Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Potwierdzam byłem na serwerze podczas tej patologii Tak potwierdzam że też wyzywałem się z tymi panami ale nerwy mi puściły przepraszam wszystkich na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negann Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 7 minut temu, RoyaLL napisał: Byłem na serwerze podczas tej całej sytuacji i nie można powiedzieć, że połowa serwera robiła krzywe akcje ale napewno: "Goha NO FORM" - Nadużywał mikrofonu, przeklinał oraz robił freekille "Bimber" - Nadużywał mikrofonu, przeklinał, robił freekille "Bubson" - Nadużywał mikrofonu, przeklinał było ich wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Idk, jakiś smutny saturday życzy dzieciom śmierci, mądry 37 latek. Ct wgl nie ogarnia, jeden ct mówi że TT ma dostać bana, bo ten da ł LR'ki choć ct lrek nie chciał. Jakiś Bimber cały czas drze ryja i przeszkadza w prowadzeniu :v. Proponuję szybką rekru czy coś, bo widzę że tylko jeden max dwóch adminów jest aktywnych :v. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Matysiak napisał: mądry 37 latek 38, w lutym skończyłem więc najpierw zrób research na Wikipedii a później się odzywaj. Życzenie dzieciom śmierci jest dobrym rozwiązaniem, oczywiście bez przesady ale ja swoim bamberom życzę śmierci w każdy wtorek i narazie tylko jeden skoczył z okna 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsalon Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 siema tutaj goha no form szybko wytlumacze royal to pizda i konfident, ulany dzieicak ktory plakal całą mape alon3 jebany dzieciak co darl pizde caly czas i mnie wkurwial, poplakal sie w polowie mapy i chlipal do mikrofonu dajcie zasade na mutacje na mikrofon bo serwer sam w sobie jest git ale te jebane dzieciaki i ich pierdolenie deklasuje ten serwer duzo x po za soplicą:P 2 obraza, wulgarny język Przez SK4N3R, 1 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 To co się dzieję w godzinach nocnych na serwerze to jest masakra. Totalna Samowolka, totalny burdel. Kolejna skarga już na taki temat dlatego rozmyślam nad nadaniem permów chodź muszę to uzgodnić z rangami wyższymi. Mute i gagi ze skarg w godzinach nocnych będę nadawał specjalnie większe, może to was czegoś nauczy, lecz wątpię. Bubson - MUTE 1440min wiktor - MUTE 120min al0n3 m3n - MUTE 7 200min Modnej - MUTE 120min Wasyl - MUTE 120min Bimber - MUTE 10 080min, CTBAN 3 330min GOHA - MUTE 360min, CTBAN 450min kalczug - MUTE 120min Hobbit - MUTE 240min BadMan - MUTE 120min, CTBAN 720min Satoorday - MUTE 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi