ReXon Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Zasady zabawy są proste ktoś pisze " Nigdy w Życiu nie.... ( np. Piłem alkoholu )" W momencie kiedy osoba Zrobiła daną rzecz Musi Zareagować na Post wypowiadającego. Pozwolicie że zaczne? Nigdy w życiu nie... nie nosiłem stringów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 1 minutę temu, ReXon napisał: Zasady zabawy są proste ktoś pisze " Nigdy w Życiu nie.... ( np. Piłem alkoholu )" W momencie kiedy osoba Zrobiła daną rzecz Musi Zareagować na Post wypowiadającego. Pozwolicie że zaczne? Nigdy w życiu nie... nie nosiłem stringów *reaguje* (emotki mi się skończyły) Nigdy w życiu nie miałem fb 1 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hope Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Nigdy w życiu nie miałem iPhone 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 *reaguje* Nigdy nie miałem 7lat 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hope Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Nigdy w życiu nie zgonowalem 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nigdy w życiu nie jadłem frytek xD 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 nigdy w życiu nie piłem wódki:v 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nigdy w życiu nie przeklnąłem 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReXon Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 nigdy w życiu nie... Wywalilem się na rowerze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nigdy w życiu nie... Wypiłem CocaColi 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nigdy w życiu nie piłem alkoholu 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hope Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nigdy w życiu nie jeździłem na rolkach 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nigdy w życiu nie jadłem pizzy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 nigdy w życiu nie wywaliłem sie na hulajnodze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nigdy w życiu nie cheatowalem na serwerach arena skilla 😌 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nigdy w życiu nie grałem na komputerze xd 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 nigdy w życiu nie palilem papierosów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Nigdy w życiu nie gralam/em w minecrafta XD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 nigdy w życiu sie nie biłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 nigdy w zyciu nie powiedzialem do nauczyciela mamo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Nigdy w życiu nie paliłam zioła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 nigdy w życiu nie gralem w fife Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Nigdy w Życiu nie cheatowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 nigdy w zyciu nie zasnalem w pracy/szkole 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Nigdy w życiu nie miałem papierosa, ani e-papierosa w buzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi