PiKe Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 nigdy w życiu nie sprzedawałem ubrań przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Nigdy w życiu nie zjem owoców morza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 @ BrownBrut zabawa polega na pisaniu rzeczy których nigdy nie zrobiliśmy a nie których nigdy nie zrobimy ;v (uznam, że napisałeś to poprawnie i dam łapeczkę bo jadłem) nigdy w życiu nie kierowałem motocyklem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Nigdy w życiu nie paliłem Marihuany oraz nie zażywałem innych środków odurzających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Nigdy w życiu nie złamałem ręki/nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fallan Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Nigdy w życiu nie dostałem jedynki w szkole 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 ^uczeń bez jedynki to jak żołnierz bez karabinu xd nigdy w życiu nie leciałem samolotem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malibu Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Nigdy w życiu nie cpałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 nigdy w zyciu nie miałem dziewczyny bo nie wychodze z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 23 Lutego 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Nigdy w życiu nie zamówiłem/kupiłem plyty od wykonawców muzycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Nigdy w życiu nie miałem dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Nigdy w życiu nie kupiłem rzeczy elektronicznych przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 nigdy w życiu nie byłem za granicą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 (edytowane) Nigdy w życiu nie chcę być aktorem Edytowane 10 Marca 2021 przez rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Nigdy w życiu nie złamałem nogi/ręki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Nigdy w życiu nie leciałem samolotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Nigdy nie leciałem samolotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Nigdy w życiu nie byłem w Stanach Zjednoczonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mujcia Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Nigdy w życiu nie jechałam pociągiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Nigdy w życiu nie jadłem zupy widelcem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Nigdy w Życiu nie skoczyłem z okna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi