RoyaLL Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Nick: RoyaLL♛Wiek: 18Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Coraz częściej gdy gram na serwerze widzę przypadki gdzie osoby bez mutacji nadużywają mikrofonu oraz wchodzą do ct kiedy inni z mutacją są w kolejce gdy nie ma admina denerwuje to oraz logiczne, że zniechęca to nowych graczy którzy wchodzą na serwer. Ktoś mógłby się do mnie przyczepić o to, że czasami wychodzi na to, że nie mam racji ale ciężko jest mieć zawsze rację przy takiej aktywności na serwerze jaką mam (170h/2tyg. - z powodu koronki) natomiast mówiąc szczerze mimo wielu moich przegranych godzin długo zwlekałem z napisaniem podania, ponieważ chciałem wiedzieć więcej i więcej na temat tego serwera. Moje zwlekanie możliwe, że było związane z obawą odrzucenia podania. Postaram się utrzymać porządek na serwerze i liczę na waszą szczerą wypowiedź w komentarzach Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już 2 razy adminem na innej sieci serwerów (JailBreak, BaseBuilder)Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat - 7000hW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16 - 04Link GT:- https://www.gametracker.com/player/RoyaLL♛/137.74.7.15:30050/- https://www.gametracker.com/player/[jodde] RoyaLL♛/137.74.7.15:30050/- https://www.gametracker.com/player/[THC] RoyaLL♛/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: 5/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/RoyaLL_/Mikrofon: TakMutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kluksik223 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) +tak +mutacja +wiek +no toxic +aktywność Edytowane 31 Marca 2020 przez kluksik223 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 na tak +sm +aktywność +mutacja +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Jak mu palma nie odbije po dostaniu admina to będzie the besta. Porządny chłopak. tu tego TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 +wiek +sm +aktywność +miły -kłócisz się czasem mimo tego, że nie masz racji Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) +wiek +miły +SM +mutacja +aktywność JAK NAJBARDZIEJ NATAK Edytowane 31 Marca 2020 przez IGOR8YO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypek Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 tak +sm +aktywność +mutacja +wiek przyda sie taki admin +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Tak +wiek +mutacja +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krossx11 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Na Tak Ogarnięty, czasami myśli że ma rację ale jej nie ma i się kłóci, kulturalny. Poprostu cud miód 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) - zachowanie na demkach nie Edytowane 31 Marca 2020 przez ravii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 +wiek +doswiadczenie +sm +aktywnosc +grzeczny przy adminach Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) 16 minut temu, ravii napisał: - zachowanie na demkach -nieogar -jak ty regulaminu nawet nie czytałeś NIe Edytowane 31 Marca 2020 przez Chkr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Tak +Wiek +Aktywność +Sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 TAK +miły +wiek +aktywność +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Na tak +aktywnosc +sm -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Tak +aktywność +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apetycik Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 31 minut temu, Chkr napisał: -nieogar -jak ty regulaminu nawet nie czytałeś NIe Owszem czytał i było to widać na serwerze, a jak nie zbyt go rozumiał lub nie zawsze czegos wiedział lub zapominał to zawsze podpytywał adminów. mam wrażenie ze ty już masz zapisaną automatycznie te wiadomości do podań od jb zawsze jedno i to samo "nie, nieogar, nieogarniesz..." w mojej opini: +wiek +sm +miły +aktywność siedzi dnami jak i w nocy +/- kłócenie się, jak wyżej @ Kapi. napisał ale myśle ze to kwestia czasu i to zmieni. jak najbardziej na tak mozna mu powierzyć funkcje admina na okres próbny, najwyżej admina zawsze mozna zabrać 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 ja wszyscy są na tak to ja tez będę + wiek + sm + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 tak -Czasem coś odwali ale kazdemu się zdarza +wiek +mily +no toxic +aktywnosc +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Wszystko na tak. Potrzeba takiego kogoś jak on :D wiek + sm+ aktywność + miły Bierzcie go nawet nie rozmyślając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejz69 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Na tak +doświadczenie +sm +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 1 godzinę temu, ravii napisał: - zachowanie na demkach nie nie -wątpię w te sm:v - to co napisal @ ravii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUMON Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 3 godziny temu, RoyaLL napisał: na tak +miły nie toxic +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi