Skocz do zawartości

Cześć

Udostępnij

Teygo

Rekomendowane odpowiedzi

Hej jeśli to czytasz to chcialbys sie dowiedziec jak sie to wszystko zaczęło,zapraszam do milego czytania.

·  No to tak Mam na imię Mateusz mam 15 lat I mieszkam w za dupiu ktore sie nazywa Radom.

·  Początki z graniem w cs go zaczęły się pare lat temu kiedy byłem u babci na święta brat pokazał mi co to cs go nauczyl mnie w to grac I po 2 latach juz mialem swoj komputer i grałem 

· Na początku zacząłem swoje przygody na serwerach społecznościowych,mój pierwszy serwer na jakim grałem był to SURF nie wychodzilo mi to za bardzo ale sie nie poddawałem I probowalem po paru tygodniach czasu grania na serwerze byłem perfekcjonista na tym serwerze I tak to sie dalej działo

· Moje przygody na  sieci ArenySkilla zaczęły sie na początku kwietnia 2019 roku wszedlem na serwer I kompletnie nie wiedzialem o co chodzi na tym serwerze.Po jakimś czasie wytłumaczyli mi osoby ktore tu graja dlugo I po miesiacu sprobowalem napisac podanie na admina, nie wychodziło I probowalem az jak mi mod zakceptuje podanie noi te posty Były na NIE 

·  Więc sie nie poddawalem zaczalem grac na serwerze dethraun 1 I sprobowalem swoich sił jako admin nie zalezało mi na radze tylko zeby pomoc.No to tak posty były miłe I szczere I Avgariat przyjal mi podanie I tak bylem przez jakis okres czasu adminem na drv1

·  Po paru miesiacach pisalem prawie na kazdy serwer podanie bezsennsownie dużo ludzi to wkurzało a ja to ciągle robiłem

·  W koncu udalo mi sie zostac adminem na paru serwrach I pomagalem tyle co moglem 

· Noi dochodzimy do końca Zostalem adminem na RT#3 I jestem nim przez prawie 4 miesiace I poznalem duzo ludzi I sie zaprzyjazniłem

P.S przepraszam za błędy

30 Marzec 2019

💙 TO_JUŻ_ROK 💙 

• Lubię to! 2
  • Smutne. 2

Czemu to nie jest w koszu? Jest to dział opinii a nie streszczeń swojej przygody na AS........

21 godzin temu, Mikru napisał:

na przyszlosc polecam na koniec sprawdzic bledy bo potem wychodza rzeczy jak np:

+1. Jeśli piszesz już taki temat to pisz przynajmniej z poprawną ortografią.... 

21 godzin temu, Mat3usz napisał:

·  No to tak Mam na imię Mateusz mam 15 lat I mieszkam w za dupiu ktore sie nazywa Radom.

Witam mam na imię Alan, mieszkam w Łodzi..... Tak się nie rozpoczyna opinii, nawet streszczenia się tak nie pisze..............

· Na początku zacząłem swoje przygody na serwerach społecznościowych,mój pierwszy serwer na jakim grałem był to SURF nie wychodzilo mi to za bardzo ale sie nie poddawałem I probowalem po paru tygodniach czasu grania na serwerze byłem perfekcjonista na tym serwerze I tak to sie dalej działo

Jak już piszesz opinie to niech będzie ona w kolorze która nie bije w oczy bo nie da się doczytać.... Fajnie że przedstawiasz skąd zaczynałeś... fajnie gdybyś wymienił 

zalety :

- Serwera

- Społeczności 

- Administracji

Wyglądało by to ładniej oraz przypominało by to troszkę bardziej opinie.... 

· Moje przygody na  sieci ArenySkilla zaczęły sie na początku kwietnia 2019 roku wszedlem na serwer I kompletnie nie wiedzialem o co chodzi na tym serwerze.Po jakimś czasie wytłumaczyli mi osoby ktore tu graja dlugo I po miesiacu sprobowalem napisac podanie na admina, nie wychodziło I probowalem az jak mi mod zakceptuje podanie noi te posty Były na NIE 

Okey fajnie że start itp... tylko może osoba przez którą poznałeś forum.. co cię zainspirowało do siedzenia na forum... 

To wygląda jakbyś się użalał nad tym że społeczność cię nie akceptuje oraz chcesz im robić na złość a tak naprawdę niszczyłeś sobie tylko opinie.... 

·  Więc sie nie poddawalem zaczalem grac na serwerze dethraun 1 I sprobowalem swoich sił jako admin nie zalezało mi na radze tylko zeby pomoc.No to tak posty były miłe I szczere I Avgariat przyjal mi podanie I tak bylem przez jakis okres czasu adminem na drv1

Dalej jest ten sam błąd czyli nie opowiesz troszkę o administracji, ludziach których poznałeś... wygląda to tragicznie bo to nawet nie wygląda jak streszczenie przygody.... 

Wow gratulacje admin na drv1 xd.

Po paru miesiacach pisalem prawie na kazdy serwer podanie bezsennsownie dużo ludzi to wkurzało a ja to ciągle robiłem

W ten sposób zniszczyłeś sobie wizerunek na forum i  nikt za tobą nie przepadał... 

·  W koncu udalo mi sie zostac adminem na paru serwrach I pomagalem tyle co moglem 

Gratulacje? Dalej ten sam błąd co wyżej czyli brak żadnych opinii na temat serwerów.... 

· Noi dochodzimy do końca Zostalem adminem na RT#3 I jestem nim przez prawie 4 miesiace I poznalem duzo ludzi I sie zaprzyjazniłem

Podaj tych ludzi..................................... 

30 Marzec 2019

💙 TO_JUŻ_ROK 💙 

Gratulacje więc z tego powodu napisałeś "streszczenie" które w sumie nim nie jest? Czy to jest opinia bo w sumie nie wiem..

Rzeczy do poprawy: 

Jeśli masz zamiar pisać takie tematy to przynajmniej poznaj znaczenie słowa "opinia".

Naucz się pisać opinie

Spoiler

Wstęp 

Rozwinięcie 

Zakończenie

Popraw ortografie bo o interpunkcje się nawet nie będę rzucał.

Estetyka jest tragiczna. 

Moje zdanie na temat opinii. 

Jest bardzo nisko. 

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1

• SK4N3R zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności