HVH Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Nick: rGL Nick admina: @ Sadystka Długość bana:perm Data i godzina:31.03.2020 01:12 Serwer: only mirage Powód bana:cheaty Mapa:mirage Gralem zycie i banik, smiechawa tv czekam na unbana, w razie WU dajcie mi sie obronic w temacie a nie ubteam rozpisze i bede musial drugie pisac. Essa z Wami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEus Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Zacznę od tego kolego, że akurat grałem jak Ty grałeś "Majora" Perfidnie puszczałeś prefire kilka rund pod rząd, za każdym razem wchodziłeś na plecy i pikowałeś wtedy kiedy ktoś odpuszczał pozycję w której Ty się znajdujesz Śmieszy mnie to że jeszcze napisałeś Ub po czymś takim, słabo się kryłeś, bo przecież który Admin gra o 1 w nocy, co? Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HVH Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) 13 minut temu, ZEus napisał: Zacznę od tego kolego, że akurat grałem jak Ty grałeś "Majora" No, nie ukrywam e siadalo mi wszystko, ale to nie znaczy, ze jestem odpalony, 13 minut temu, ZEus napisał: Perfidnie puszczałeś prefire kilka rund pod rząd, za każdym razem wchodziłeś na plecy i pikowałeś wtedy kiedy ktoś odpuszczał pozycję w której Ty się znajdujesz Tutaj czekam na rozpiskę demka, bo to, ze spłakales sie, ze cie zabijalem, bo jak to ujales, wbil ktos lepszy niz 8lvl faceit (XD), dla mnie nic nie znaczy. 13 minut temu, ZEus napisał: Śmieszy mnie to że jeszcze napisałeś Ub po czymś takim, słabo się kryłeś, bo przecież który Admin gra o 1 w nocy, co? Jak juz wyszedles, dam mowilem ze sadystka jest na ukrytym, bo widzialem ja w konsoli i wiedzialem, ze ma admina. Wiec twoj argument bez sensu. Mam main konto, moge podlinkowac na czilku i pozdrawiam. czekam na opinie @Sadystka bo to ona banowala. Edytowane 31 Marca 2020 przez other21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEus Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Ja się spłakałem? Ja się śmialem z Twojej głupoty pisałem Ci ze musisz mnie nauczyć grać bo strzelasz lepiej niż 8-10 lvle faceit Chłopie grasz na "smurfie" odpalony i teraz przyszedłeś spłakany poprosić o UB? Jak już grasz odpalony to chociaż się kryj Edytowane 31 Marca 2020 przez ZEus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HVH Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) 10 godzin temu, ZEus napisał: Ja się spłakałem? Ja się śmialem z Twojej głupoty pisałem Ci ze musisz mnie nauczyć grać bo strzelasz lepiej niż 8-10 lvle faceit Chłopie grasz na "smurfie" odpalony i teraz przyszedłeś spłakany poprosić o UB? Jak już grasz odpalony to chociaż się kryj Polecam obejrzeć demko, zanim wyciągniesz jakieś pochopne wnioski. A po drugie gosciu, ty spłakałes sie po pierwszym killu na tobie. Piszesz o glupocie z mojej strony, nie wiem w sumie na podstawie czego, ale to ty jestes toksyczny w moja strone, ja sobie przyszedlem spokojnie pograc. Pamietaj, to, ze sobie wbiles jakis 8 lvl na faceit, nie znaczy ze jestes jakims bogiem gierki, i nie ma nikogo lepszego od Ciebie. Pozdro, dalej czekam na rozpiskę kolezanki, ktora dala mi bana. Edytowane 31 Marca 2020 przez other21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 @ Sadystka Rozpisz demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Clear. UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi