Skocz do zawartości

[Rozwiązane] odwolanie od bana rGL

Udostępnij

HVH

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: rGL
Nick admina: @ Sadystka
Długość bana:perm
Data i godzina:31.03.2020 01:12

Serwer: only mirage
Powód bana:cheaty
Mapa:mirage

Gralem zycie i banik, smiechawa tv czekam na unbana, w razie WU dajcie mi sie obronic w temacie a nie ubteam rozpisze i bede musial drugie pisac. Essa z Wami.

• Smutne. 1

Zacznę od tego kolego, że akurat grałem jak Ty grałeś "Majora"

Perfidnie puszczałeś prefire kilka rund pod rząd, za każdym razem wchodziłeś na plecy i pikowałeś wtedy kiedy ktoś odpuszczał pozycję w której Ty się znajdujesz

Śmieszy mnie to że jeszcze napisałeś Ub po czymś takim, słabo się kryłeś, bo przecież który Admin gra o 1 w nocy, co?

Pozdrawiam ;)

13 minut temu, ZEus napisał:

Zacznę od tego kolego, że akurat grałem jak Ty grałeś "Majora"

No, nie ukrywam e siadalo mi wszystko, ale to nie znaczy, ze jestem odpalony, 

Perfidnie puszczałeś prefire kilka rund pod rząd, za każdym razem wchodziłeś na plecy i pikowałeś wtedy kiedy ktoś odpuszczał pozycję w której Ty się znajdujesz

Tutaj czekam na rozpiskę demka, bo to, ze spłakales sie, ze cie zabijalem, bo jak to ujales, wbil ktos lepszy niz 8lvl faceit (XD), dla mnie nic nie znaczy.

Śmieszy mnie to że jeszcze napisałeś Ub po czymś takim, słabo się kryłeś, bo przecież który Admin gra o 1 w nocy, co?

Jak juz wyszedles, dam mowilem ze sadystka jest na ukrytym, bo widzialem ja w konsoli i wiedzialem, ze ma admina. Wiec twoj argument bez sensu. Mam main konto, moge podlinkowac na czilku i pozdrawiam. czekam na opinie @Sadystka bo to ona banowala.

Edytowane przez other21

Ja się spłakałem? Ja się śmialem z Twojej głupoty pisałem Ci ze musisz mnie nauczyć grać bo strzelasz lepiej niż 8-10 lvle faceit :D 

Chłopie grasz na "smurfie" odpalony i teraz przyszedłeś spłakany poprosić o UB?

Jak już grasz odpalony to chociaż się kryj :D 

Edytowane przez ZEus

10 godzin temu, ZEus napisał:

Ja się spłakałem? Ja się śmialem z Twojej głupoty pisałem Ci ze musisz mnie nauczyć grać bo strzelasz lepiej niż 8-10 lvle faceit :D 

Chłopie grasz na "smurfie" odpalony i teraz przyszedłeś spłakany poprosić o UB?

Jak już grasz odpalony to chociaż się kryj :D 

Polecam obejrzeć demko, zanim wyciągniesz jakieś pochopne wnioski. A po drugie gosciu,  ty spłakałes sie po pierwszym killu na tobie. Piszesz o glupocie z mojej strony, nie wiem w sumie na podstawie czego, ale to ty jestes toksyczny w moja strone, ja sobie przyszedlem spokojnie pograc. Pamietaj, to, ze sobie wbiles jakis 8 lvl na faceit, nie znaczy ze jestes jakims bogiem gierki, i nie ma nikogo lepszego od Ciebie. Pozdro,   dalej czekam na rozpiskę kolezanki, ktora dala mi bana.

Edytowane przez other21

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności