T0M3K Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Nick: T0M3K Wiek: za miesiąc 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Sprawuję już chwilę stanowisko m@ na drv2 i chciałbym pomóc również w porządku tutaj na serwerze. Myślę, że kolejna para rąk do pomocy nie zaszkodzi. Doświadczenie w adminowaniu: M@ drv2, kiedyś admin na mirku Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata , 3700godz W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Przeważnie godziny około 16, ale porami nocnami również wbijam Link GT: https://www.gametracker.com/player/T0M3K/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/T0M3K_AS/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście Ps. Dopiero powracam na serwer, dlatego pierwsze 3 dni jeszcze puste w GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Na Tak +Sm +mutacja +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Tak +doświadczenie +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Tak Doświadczenie Wiek Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Ta + ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 §5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat. §5.7. Aplikant nie może mieć aktywnych warnow na koncie. złóż sobie za miesiąc, w tym czasie popraw aktywność i odpracuj warna Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi