ferN_ Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) : `ferN Nick admina:(od którego dostałeś bana) : @ IGonnaHitYa(Kygo) Długość bana:(Czas bana) : 1 tydzień Data i godzina:(dostania bana) : około 12 : 36 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) : Jailbreak Powód bana:(podany przez admina) : Obraza na admin chacie Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) : ba_Minecraftcity_v16_snow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Jeżeli faktycznie obraziłeś, to ban słuszny Domyślam się że ban jest taki dlugi ponieważ to już twój nie pierwszy taki wybryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferN_ Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Po 1 to był pierwszy raz a po 2 to napisałem że admin jest " śmieszny " więc tak jakby to nie jest słowo przezywające, obrażające więc dla mnie ban jest niesłuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) Będzie spokój przynajmniej jak masz bana xd Edytowane 30 Marca 2020 przez hobbicior 1 nie pisz wiadomości, które nic nie wnoszą do tematu, SPAM Przez SK4N3R, 30 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 co kurwa? to twój pierszy raz? a ile ty mnie obraziłeś. Co wbijasz na server to prowokujesz i wyzywasz jak ktos chce zebys wyszedl z ct.... 1 zachowuj kulturę na forum Przez SK4N3R, 30 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) 42 minuty temu, ferN_ napisał: Po 1 to był pierwszy raz w marcu tylko 16 mutów/gagów i tylko 5 banów xD Ban zostaje. Edytowane 30 Marca 2020 przez MrWhite 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi