Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga na admina 12yo

Udostępnij

szefxkacp

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xkacpersky1337/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/matrix13579/

Nick oskarżonego: @ matrix1357
Opis sytuacji: Admin mysli ze bedzie smieszny jak bedzie mnie prowokował mówiąc w zdaniach zamiast r l/ł razem z jego koleżanką z którą siedzi na ts. Gdy ja coś powiedziałem admin kilka razy powtarzał to co powiedziałem ale oczywiście inaczej, patii z którą siedział na ts'ie też to robiła a admin nawet nie reagował. Myśle ze osoba z mentalnoscią dwunastolatka nie powinna być dopuszczana do takiego stanowiska jakim jest admin jb
Serwer: jb
Dowody: demko z mapy jb_vice_v1 o 22:40 do 23:00

• Smutne. 1
  • Haha! 1

Nie mam pojęcia skąd ta uraza w Twoją stronę, kilkukrotnie zwrócono Ci uwagę, że niewyraźnie mówisz i nie powinieneś być w ct..

Ewidentnie masz problemy z wymową, nie wiem czy to przez aparat, czy brakuje Ci kilku mleczaków ale nie powinieneś prowadzić gierek mówiąc tak niewyraźnie

Dodatkowo nie uważam bym powiedziała coś obraźliwego w Twoją stronę, jeżeli tak to proszę o przedstawienie konkretów.. 

Moje zdanie jest pewnie mało ważne ale skarga według mnie jest niesłuszna 

• Smutne. 1
  • Haha! 3

58 minut temu, patii napisał:

Nie mam pojęcia skąd ta uraza w Twoją stronę, kilkukrotnie zwrócono Ci uwagę, że niewyraźnie mówisz i nie powinieneś być w ct..

Ewidentnie masz problemy z wymową, nie wiem czy to przez aparat, czy brakuje Ci kilku mleczaków ale nie powinieneś prowadzić gierek mówiąc tak niewyraźnie

Dodatkowo nie uważam bym powiedziała coś obraźliwego w Twoją stronę, jeżeli tak to proszę o przedstawienie konkretów.. 

Moje zdanie jest pewnie mało ważne ale skarga według mnie jest niesłuszna 

Da się go zrozumieć, tylko trzeba chcieć i go słuchać zamiast się śmiać że ma wadę wymowy, 3/4 serwera go normalnie rozumie

• Lubię to! 2

1 minutę temu, patii napisał:

nie sądzę aby go 3/4 serwera rozumiało bo ma bardzo młodziutki głos, do tego wada wymowy

dla mnie osobiście było to bardzo niezrozumiałe  

Powiedz mi - Co ma jego wiek do tego jak się go rozumie? :pepeLaugh:

Poproś go żeby mówił wolniej, wtedy go na spokojnie zrozumiesz. 

Edytowane przez Ciosek
  • Lubię to! 1

29 minut temu, z3z3 napisał:

Byłem podczas tej sytuacji. Zwracano ci uwagę że nie można Cię zrozumieć. @ matrix1357wraz z @patiimówili l/ł zamiast r Ale nie papugowali Ciebie. Nie sądzę również że robili to prześmiewczo w stosunku do Ciebie. 

Kto mi zwrócił uwagę? Żaden admin mi nie zwrócił uwagi tylko raz zwróciła patii bo nie wykonywała poleceń i zginęła więc teraz nie gadaj farmazonów żeby tylko się podlizać

szczerze za stara jestem na takie przepychanki

raz powiedziałam, żeby powtórzył bo go nie rozumiem a on mnie zabił...

osobiście mam to w dupie bo nie jestem gówniarzem żeby pójść się dąsać na forum a skoro tak Cię to wszystko boli to musi być w tym wszystkim ziarnko prawdy

wybacz ale mnie się lubi albo nienawidzi co uznacie to uznacie ja swoje zdanie wypowiedziałam 

5 minut temu, patii napisał:

osobiście mam to w dupie bo nie jestem gówniarzem żeby pójść się dąsać na forum a skoro tak Cię to wszystko boli to musi być w tym wszystkim ziarnko prawdy

wybacz ale mnie się lubi albo nienawidzi co uznacie to uznacie ja swoje zdanie wypowiedziałam 

Napisał skargę - Pewnie poczuł się urażony. 

Postaw się na jego miejscu, miło by Ci było gdyby połowa serwera tylko przy tobie mówiła zamiast '' R '' '' Ł ''? 

To jest oczywista prowokacja z twojej strony. 

Dziwnym trafem podczas waszego 'zakładu' Kacper był na serwerze 

Edytowane przez Ciosek

Ja za swoje zachowanie przepraszam nie miałem na celu nikogo tutaj urażać, chciałem dla beki kilka słów tak powiedzieć ł zamiast r i jedna runda śmiesznie nawet wyszła gdy powiedziałem uciekając "ja spiełdałam"

Ciosek na TS gadając od dłuższego czasu już się tak wygłupialiśmy mówiąc np "gełbeł" do ferbera

• Haha! 1
łączę 2 posty w 1 // nie pisz wiadomości, które nic nie wnoszą do skargi

Przez SK4N3R,

ale ja grzecznie zapytalam czy ma wade wymowy, nosi aparat, ma jakieś inne problemy i nie udzielił odpowiedzi..

wystarczyło by powiedział cokolwiek w tym temacie, że mu to przeszkadza ale nie zaprotestował w żaden sposób więc nie wiem skąd ta uraza co do naszej zabawy

• Lubię to! 1

NIe gram ostatnio na Jailu Ale z doświadczenia wiem że Kacperka da się zrozumieć tylko tak jak @ Ciosek napisał trzeba słuchać a nie śmiać się z jego wady wymowy nie wiem co dokładnie zaszło na serverze lecz moim zdaniem administrator powiniem dostać upomnienie za samo modulowanie głosu a osoba wraz z nim to robiąca muta za to samo. Odemnie to wszystko Narazka 

sygnatur.gif

Obejrzałem demko 

- @ matrix1357nie chciał urażać @logo713x13.pngkacpertak samo jak @patii

- nie powinniście nigdy bawić się w takie zabawy na serwerze bo może to urazić jakiegoś gracza w tym wypadku @logo713x13.pngkacper

- @ MrWhitedecyzja należy do ciebie więc nie odrzucam :>>

Edytowane przez ravii
  • Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności