szefxkacp Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xkacpersky1337/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/matrix13579/ Nick oskarżonego: @ matrix1357 Opis sytuacji: Admin mysli ze bedzie smieszny jak bedzie mnie prowokował mówiąc w zdaniach zamiast r l/ł razem z jego koleżanką z którą siedzi na ts. Gdy ja coś powiedziałem admin kilka razy powtarzał to co powiedziałem ale oczywiście inaczej, patii z którą siedział na ts'ie też to robiła a admin nawet nie reagował. Myśle ze osoba z mentalnoscią dwunastolatka nie powinna być dopuszczana do takiego stanowiska jakim jest admin jb Serwer: jb Dowody: demko z mapy jb_vice_v1 o 22:40 do 23:00 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) następna mapa admin się popłakał że napisałem jak on to mówi "skaŁge" i prowokuje dalej runda 5 i pozniejsze na mapie jb_prison_architect_v1 Edytowane 27 Marca 2020 przez kacper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Prowokował? Mamy z kolegami i koleżanką zakład kto dłużej będzie mówił zamiast R, Ł/L. A Ty już skargę o to piszesz bo chcemy się wspólnie fajnie pobawić na serwerze z znajomymi 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patii Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Nie mam pojęcia skąd ta uraza w Twoją stronę, kilkukrotnie zwrócono Ci uwagę, że niewyraźnie mówisz i nie powinieneś być w ct.. Ewidentnie masz problemy z wymową, nie wiem czy to przez aparat, czy brakuje Ci kilku mleczaków ale nie powinieneś prowadzić gierek mówiąc tak niewyraźnie Dodatkowo nie uważam bym powiedziała coś obraźliwego w Twoją stronę, jeżeli tak to proszę o przedstawienie konkretów.. Moje zdanie jest pewnie mało ważne ale skarga według mnie jest niesłuszna 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Jeśli w jakiś sposób Cię tym uraziłem przepraszam i nie będę tak robił 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Byłem podczas tej sytuacji. Zwracano ci uwagę że nie można Cię zrozumieć. @ matrix1357wraz z @patiimówili l/ł zamiast r Ale nie papugowali Ciebie. Nie sądzę również że robili to prześmiewczo w stosunku do Ciebie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 58 minut temu, patii napisał: Nie mam pojęcia skąd ta uraza w Twoją stronę, kilkukrotnie zwrócono Ci uwagę, że niewyraźnie mówisz i nie powinieneś być w ct.. Ewidentnie masz problemy z wymową, nie wiem czy to przez aparat, czy brakuje Ci kilku mleczaków ale nie powinieneś prowadzić gierek mówiąc tak niewyraźnie Dodatkowo nie uważam bym powiedziała coś obraźliwego w Twoją stronę, jeżeli tak to proszę o przedstawienie konkretów.. Moje zdanie jest pewnie mało ważne ale skarga według mnie jest niesłuszna Da się go zrozumieć, tylko trzeba chcieć i go słuchać zamiast się śmiać że ma wadę wymowy, 3/4 serwera go normalnie rozumie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patii Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 nie sądzę aby go 3/4 serwera rozumiało bo ma bardzo młodziutki głos, do tego wada wymowy dla mnie osobiście było to bardzo niezrozumiałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) 1 minutę temu, patii napisał: nie sądzę aby go 3/4 serwera rozumiało bo ma bardzo młodziutki głos, do tego wada wymowy dla mnie osobiście było to bardzo niezrozumiałe Powiedz mi - Co ma jego wiek do tego jak się go rozumie? Poproś go żeby mówił wolniej, wtedy go na spokojnie zrozumiesz. Edytowane 27 Marca 2020 przez Ciosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 29 minut temu, z3z3 napisał: Byłem podczas tej sytuacji. Zwracano ci uwagę że nie można Cię zrozumieć. @ matrix1357wraz z @patiimówili l/ł zamiast r Ale nie papugowali Ciebie. Nie sądzę również że robili to prześmiewczo w stosunku do Ciebie. Kto mi zwrócił uwagę? Żaden admin mi nie zwrócił uwagi tylko raz zwróciła patii bo nie wykonywała poleceń i zginęła więc teraz nie gadaj farmazonów żeby tylko się podlizać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patii Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 szczerze za stara jestem na takie przepychanki raz powiedziałam, żeby powtórzył bo go nie rozumiem a on mnie zabił... osobiście mam to w dupie bo nie jestem gówniarzem żeby pójść się dąsać na forum a skoro tak Cię to wszystko boli to musi być w tym wszystkim ziarnko prawdy wybacz ale mnie się lubi albo nienawidzi co uznacie to uznacie ja swoje zdanie wypowiedziałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) 5 minut temu, patii napisał: osobiście mam to w dupie bo nie jestem gówniarzem żeby pójść się dąsać na forum a skoro tak Cię to wszystko boli to musi być w tym wszystkim ziarnko prawdy wybacz ale mnie się lubi albo nienawidzi co uznacie to uznacie ja swoje zdanie wypowiedziałam Napisał skargę - Pewnie poczuł się urażony. Postaw się na jego miejscu, miło by Ci było gdyby połowa serwera tylko przy tobie mówiła zamiast '' R '' '' Ł ''? To jest oczywista prowokacja z twojej strony. Dziwnym trafem podczas waszego 'zakładu' Kacper był na serwerze Edytowane 27 Marca 2020 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Ja za swoje zachowanie przepraszam nie miałem na celu nikogo tutaj urażać, chciałem dla beki kilka słów tak powiedzieć ł zamiast r i jedna runda śmiesznie nawet wyszła gdy powiedziałem uciekając "ja spiełdałam" Ciosek na TS gadając od dłuższego czasu już się tak wygłupialiśmy mówiąc np "gełbeł" do ferbera 1 łączę 2 posty w 1 // nie pisz wiadomości, które nic nie wnoszą do skargi Przez SK4N3R, 28 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Według mnie i tak nie powinniście tak mówić normalnie na serwerze bo nie wiesz ile jest osób na serwerze z wadą wymowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patii Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 ale ja grzecznie zapytalam czy ma wade wymowy, nosi aparat, ma jakieś inne problemy i nie udzielił odpowiedzi.. wystarczyło by powiedział cokolwiek w tym temacie, że mu to przeszkadza ale nie zaprotestował w żaden sposób więc nie wiem skąd ta uraza co do naszej zabawy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReXon Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 NIe gram ostatnio na Jailu Ale z doświadczenia wiem że Kacperka da się zrozumieć tylko tak jak @ Ciosek napisał trzeba słuchać a nie śmiać się z jego wady wymowy nie wiem co dokładnie zaszło na serverze lecz moim zdaniem administrator powiniem dostać upomnienie za samo modulowanie głosu a osoba wraz z nim to robiąca muta za to samo. Odemnie to wszystko Narazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) Obejrzałem demko - @ matrix1357nie chciał urażać @kacpertak samo jak @patii - nie powinniście nigdy bawić się w takie zabawy na serwerze bo może to urazić jakiegoś gracza w tym wypadku @kacper - @ MrWhitedecyzja należy do ciebie więc nie odrzucam :>> Edytowane 28 Marca 2020 przez ravii 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 @ raviiJeśli to nie była dla ciebie prowokacja to nie wiem co dla ciebie jest prowokacją. @ matrix1357dengu + mute 180 za prowokację Patii - mute 180 prowokacja. Rozumiem że źle można dać bana/muta w czym się pomylić ale aby prowokować innych graczy to już przesada. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi