SiXa Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Nick:Sixa ArenaSkilla.pl Nick admina:Miczu#Miły Długość bana:7dni Data i godzina:22,15 27.03.2020 Serwer: [PL] ArenaSkilla [DeathRun+Klasy][v1] !ws !knife @Live Powód bana:Mk Mapa:nie znam map wiec nie wiem dostalem bana sam niewiem za co niby powod mk ale to moje glowne konto sam tatsuja czy jakos tak mi tlumaczyl co to mk bo nie wiedzielem. prosze o ub moze zastapila pomylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Była to mapa deathrun_pains_facility. Miczu mówił że sixa poprsotu zachowywał się jak koro i dlatego go zbanował. Major dodał też, że PaulinkaExpress napisał w skartdze na koro ten o to nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Multikonto. https://forum.arenaskilla.pl/profile/4312-kor0/ Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi