Jakub_sayji Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Link do steam: ™Jakub™ Key-Drop.pl Link do steam oskarżonego: za dużo by wymieniać Nick oskarżonego: większość serwera Opis sytuacji: Ogólna burda na serwerze. Prowokacje, wyzwiska, nadużywanie mikrofonu, spamowanie, przeszkadzanie w prowadzeniu wardenowi. Serwer: JB Dowody: chyba zaczyna się już na rozgrzewce na pewno 1-2 runda mapa jb_clouds_final5 27.03.2020 godz. około 19:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Byłem, potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 byłem,potwierdzam sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypek Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Potwierdzam wyżej wymienioną sytuacje. Przyznaję się też że zawiniłem. Na swoją obronę mogę powiedzieć, że zostałem sprowokowany przez kilkoro graczy. Liczę z tego względu na łagodniejsze traktowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 niestety była taka sytuacja :c A tak ogólnie nie znudziło ci się pisanie tych skarg? Może napisz od razu na zapas na jakieś 20 demek w przód.Bo to już się słabe i monotonne robi . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_sayji Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 1 minutę temu, kubaAKAkuba napisał: niestety była taka sytuacja :c A tak ogólnie nie znudziło ci się pisanie tych skarg? Może napisz od razu na zapas na jakieś 20 demek w przód.Bo to już się słabe i monotonne robi . A co mam takie sytuacje zostawiać i niech na serwerze będzie samowolka. Przynajmniej tyle mogę dla niego zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 1 minutę temu, Jakub_sayji napisał: A co mam takie sytuacje zostawiać i niech na serwerze będzie samowolka. Przynajmniej tyle mogę dla niego zrobić. O byle co piszesz skargi jakby tak pomyśleć to na JB na, każdej dosłownie mapie jest patologia.Więc pisanie 10 skarg tygodniowo tylko od ciebie jest bezsensowne. 2 7. Zakaz spamowania, czyli pisania bezcelowych postów Przez SK4N3R, 27 Marca 2020, edytowane 27 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 JB standard że patola, skarga powinna byc juz odrzucona, pozdro z fartem 1 2 7. Zakaz spamowania, czyli pisanie bezcelowych postów 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli: - skarga nie dotyczy osoby wypowiadającej się, - osoba wypowiadająca się nie była naocznym świadkiem zdarzenia.// prowokacja w innym temacie Przez SK4N3R, 27 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Cypuś - Mute - 3080 min - Obraza Adzik - Mute - 7090 min - Prowokacja, nadużywanie mikrofonu, obraza Fern - Mute 5080 min - Obraza, nadużywanie mikrofonu, prowokacja Smurf Mix=o^m - Mute - 1660 min - Nadużywanie mikrofonu, obraza Al0n3 m3n - Mute - 2080 min - Prowokacja, nadużywanie mikrofonu NEO- Mute - 720 min - Nadużywanie mikrofonu Cypuś - Ctban - 60 min - Nie ustąpienie miejsca w ct osobie z mutacją Fern - Ctban - 60 min - Nie ustapienie miejsca w ct osobie z mutacją Podsyłam link do steama cypusia ponieważ często zmienia nicku (takie ułatwienie w mutowaniu go dla adminów Spoiler https://steamcommunity.com/profiles/76561198839668042/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi