Xdxdxdxx Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nick: s3vej Nick admina: - Długość bana: - Data i godzina: około 13:40 Serwer: retake #3 Powód bana:-- Mapa: Vertigo (pierwsza runda) Najpierw dostałem kick'a z serwera, wchodzę na serwer i pisze mi, że dostałem bana, od razu wszedłem na forum zobaczyć bany, żeby zobaczyć na ile i za co dostałem bana, problem jest w tym, że nie widze mojego bana w SourceBans'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Ban na taki nick nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Podaj steam. Może będzie się dało znaleźć twojego bana przez steamid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Dodam że wtedy żadnych adminów nie było na RT#3 więc nikt mu bana nie mógł dać z adminów @s3vejczy miałeś coś takiego ? snapshot0008.tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xdxdxdxx Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) @ MrWhite STEAM_0:0:531853924 Edytowane 24 Marca 2020 przez s3vej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Ban na taki SID również nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Była już taka sytuacja. Gracz coś musiał zrobić przez co dostał bana od bota. Ogólnie taki ban schodzi do restartu serwera czyli jak się nie mylę o 5:00. Ban miną. Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi