satur Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Nick: saturdayNick admina: matrix ntDługość bana: 1hData i godzina: 22:46 Serwer: csgo jailbreakPowód bana: Podszywanie się pod gracza o podobnym nickuMapa: ba_jail_minecraftparty_v6 Ustawiłem nick na "saitama" tak jak postać z mojego ulubionego anime. Po minucie spędzonej na serwerze dostałem bana, bez ani jednego ostrzeżenia o zmianie nicku. https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:516956837&advType=steamid&Submit Edytowane 22 Marca 2020 przez saturday dodanie linku, poprawki stylistyczne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheemieORbirthday Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Potwierdzam,ustawil po prostu nick postaci z anime i dostal banixona BEZ ostrzezenia z powodem podszywania sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Jeśli grasz na serwerze, a tak jest to raczej widziałeś gracza o identycznym nicku @ MrWhitenie wiem co z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 widziałem wiele graczy, np. kluksika. Typ ma swoj nick z dopiskiem "Saitama", więc się nie podszyłem + bez żadnego ostrzeżenia wy*ebał mi bana, wiec p0zdro wolny kurdystan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) 1 Saitama jest to gracza na naszym JB i ma dopisany Klusiek w nawiasie kwadratowym więc i tak to jest podszywanie (ban słuszny) 2 Lecz @ matrix1357powinien ostrzec przed banem Spoiler 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. Zostawiam admina @ MrWhite Edytowane 22 Marca 2020 przez ravii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Saturday Twoje zachowanie wpływało znacząco na pracę Admina (Utrudnianie pracy adminowi) ponieważ ustawiłeś taki sam nick jak kolega który siedział na serwerze i nie bylibyśmy w stanie nadać wam żadnego kicka jak i bana. Bana musiałem nadać przez konsole wpisując Twoje ID. Osoby potwierdzające @ SK4N3Roraz @ FerbeR Edytowane 22 Marca 2020 przez matrix1357 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 nie żeby coś, ale mój nick to 1/2 nicku tego typa więc niezły kwas musiał wlecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Zawsze jest to przeszkadzanie adminowi bo nawet połowa nicku nie raz uniemożliwia zbanowanie gracza więc dalej jest to przeszkadzanie admiowi w dodatku podszywanie się pod gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 dobra to zamykam temat, nicku nie zmieniam wolny kurdystan 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 ban minął Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi