Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

rzuffik

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/profiles/76561198990431393/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198167369690/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ BeeMay
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Na poczatku napisalem na chacie "jebac beemaya" czy cos takiego, po czym on wbija, wysyla to ja mowie na glosowym no tak napisalem to, dal mi mute na mikro 360 i mute na chat 360 jak go wyzywalem tylko na chacie, admin przyjebany umyslowo.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB CS:GO
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) demo z dnia 19 marca jailbreak lego 21:20 - 21:54 (chyba)

• Smutne. 1
Obraza administratora

Przez SK4N3R,

To prawda nadalem muta i Gaga. @logo713x13.pngrzuffikgrasz na serwerze i totalnie masz wywalone w regulamin, zero jakiejkolwiek samokontroli. Ktoś coś do Ciebie powie, że coś źle zrobiłeś i odrazu wpadasz w szał tzn. wyzywasz rodziców, nadmierne wulgaryzmy, wschodzą słowa "Ty cfelu" itp. Dostajesz nuty/gagi na 30/60 min nic na Ciebie nie działa bo jak sam mówisz "Mam na to wyjebane" także kolego ogarnij zachowanie, bo gdyby nie to że tak się zachowujesz to sprawy by nie było. I odpowiedź sobie kto w tej sytuacji jest winny ;) .

Ani razu nie wyzwałem komuś rodzica, ani razu na mikrofonie nie przeklnełem, jak juz to ty cw*lu się pisze, widac ze 6 klasa byla nie zdawana, nie wiem moze sie zdazylo z 2 razy ze powiedzialem cw*lu, jak juz to dostaje muty/gagi a nie nuty/gagi, dostałem może raz przed tym albo dwa wiec XD mowisz, ze ja mowie ze mam "wyje*ane" no wyobraz sobie ze ani razu tak nie powiedzialem, masz jakies problemy psychiczne ?

6 klasa welcome XD

Edytowane przez Nice One

Ani razu nie wyzywałeś rodzica? hahahah. Nie przeklinałeś na mikrofonie? na demku które podałeś będzie właśnie słychać twoje wulgaryzmy, jak i to, że masz wyje*ane ;). "C*ELU" napisane specjalnie nie rozumiem twojej frustracji tak samo jak w przypadku nuty>muty? Nie dostajesz mutów? >>>> ZOBACZ TO <<<< ;) . Nawet na forum nie potrafisz zachować kultury i musi wejść "widac ze 6 klasa byla nie zdawana". Kolejna osoba która wmawia mi problemy psychiczne :D. To wy cały czas nagminnie łamiecie regulamin a potem są skargi tego typu ;) .

I widać twoje wysokie argumentowanie jak przyczepiasz się do pisowni i ortografii ;) 

Edytowane przez Nice One

no zbugowalem muta jak mi dal muta na mikro za darmo i go nawyzywalem, to prawda :D ale wczesniej mi dal mute na mikro za nic
@ BeeMaychyba nie widzisz, ze wiekszosc mutow byla dawno temu, przez ten czas nie gralem w CS, dostalem 2-3 muty jak mowilem, takze o czym mowisz? nie przeklnełem ani razu na mikrofonie, naprawde pier*olisz takie bzdury ze to ch*j

Edytowane przez rzuffik

3 godziny temu, rzuffik napisał:

dostałem może raz przed tym albo dwa wiec XD
nawyzywalem, to prawda

Odniosłeś się tutaj do ogółu dlatego patrze na ogół, ale jeżeli tak mówisz, że tylko z tego czasu jak grasz to faktycznie 2 razy, ale to nie wpływa na to jak nadal się zachowujesz. Te kary mają was "uczyć", że takie zachowanie nie jest dopuszczalne na serwerze, a szczerze mówiąc z Tobą jest coraz gorzej :/ . Zwłaszcza w godzinach nocnych, gdy na serwerze adminów już nie ma.

Sam się przyznajesz do "nawyzywania". przyznaje popełniłem błąd z tym, że zamiast gaga dostałeś muta, ale wystarczyło napisać na u@ bądź zwykłym chacie na temat mojej pomyłki, a nie w taki sposób reagować :/ . Każdy jest człowiekiem nie cyborgiem i można się zawsze pomylić zwłaszcza w takiej atmosferze jaka była na serwerze. Zachowuj się proszę, bo nawet na forum non stop wyzwiska/wulgaryzmy itp. Działasz tylko i wyłącznie na swoją niekorzyść.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności