Kostek* Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Propozycja to: Dodanie zgarniania fajek na zabawach. Treść: Moja propozycja, polegała by na tym, że: 1. Za każdego fraga zdobytego na zabawie dostawałoby się 2 fajki, tak jak jest to zrobione w trakcie normalnie prowadzonej rundy przez wardena. 2. Moja propozycja polegała by tylko na takich zabawach jak: -Teleport War -FFA (Każdy na każdego) -Noscope -He Battle -Cowboy -OneInTheChamber -War 2.1. Za zrobienie ponad 5 fragów na poszczególnych zabawach można byłoby dostawać +10 fajek. 3. Nie polegała by ona na zabawach takich, gdy tylko jedna drużyna ma możliwość na zdobycie fajek, np: -Berek -Chowany -Arms Race (ponieważ zbyt dużo razy gracze się tam odradzają) 2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). Również dodaję poprawkę na prośbę autora odnośnie zabaw. Edytowane 31 Stycznia 2019 przez raveN dodaje notkę i poprawiam estetykę propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Hmm, jestem na tak, ale bez przesady z tymi fajkami. Edytowane 31 Stycznia 2019 przez raveN poprawka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zaraz lupę będę musiał wziąść żeby coś przeczytać na tej czcionce. Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Jestem na tak, jednakże na war też nie powinno się dostawać za kill'a kredytów. Ct kampi się przeważnie w wielu miejscach przez co mają większe szanse na zabicie oraz większą ilość ludzi do zabicia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 4 minuty temu, Michu napisał: Jestem na tak, jednakże na war też nie powinno się dostawać za kill'a kredytów. Ct kampi się przeważnie w wielu miejscach przez co mają większe szanse na zabicie oraz większą ilość ludzi do zabicia. Ale jednak można zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 1 minutę temu, Kostek napisał: Ale jednak można zabić Tylko, że jest np. 5 ct vs 15tt to kto ma więcej ludzi do zabicia? Oczywiście ct i mają za to więcej fajek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 31 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Przecież dostaje się za killa fajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 1 minutę temu, Yamakashi napisał: Przecież dostaje się za killa fajki. Nie na zabawach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 3 godziny temu, NTM napisał: Zaraz lupę będę musiał wziąść żeby coś przeczytać na tej czcionce. Jestem na Tak wziąć Ile to jest 10 fajek XD? Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 NIEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Za dużo zachodu dla kilu fajek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi