Matrix Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Nick: matrix Wiek: 22 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Są kwestie które mówią że jeszcze nie jest ten czas abym był adminem na tym serwerze np: -Zacząłem dopiero grać na serwerze -Godzin dużo nie mam przegranych jednak jest już ponad wymagane -Nie byłem przez długi okres adminem na serwerach Chciałbym zostać adminem ponieważ bardzo się zżyłem z większa częścią już serwera a także często gdy siedzę brakuje tej osoby która była by w stanie zapanować nad tym chaosem który dość sporadycznie na serwerze występuje (najbardziej godziny poranne i środek południe). Zaletami jakimi mogę się pochwalić na serwerze to że jestem kulturalny wobec innych, staram się także zwracać uwagę osobą które nie postępują zgodnie z regulaminem. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Ostatni raz administratorem na serwerze byłem grając na serwerze JailBreak w CS:SOURCE tak to nigdy więcej Jak długo gram w CS:GO?: Gram od około 7lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Codziennie tak zaczynam o 12 w południe i gram przeważnie do 2/3 w nocy z przerwami, czasami się tez zdarza ze gram z samego rana Link GT: https://www.gametracker.com/player/matrix nt/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/matrix13579/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 +wiek +sm +aktywność Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Na NIE -Grasz na serwerze od 5 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stona Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Na TAK +wiek +ogarnia +sm +aktywnosc +przyjazna osóbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 +Wiek +Aktywność +Mutacja głosu Wydajesz się ogarnięty, nie grasz tutaj długo ale myślę że sobie poradzisz Potrzebujemy tutaj starszych, aktywnych adminów którzy będą ogarniać serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Nie Grasz za krótko żeby mieć admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twsddzmp Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Nie Grasz za krotko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Jakiś random dostanie admina... bry bry Na NIE grasz od 5 dni Edytowane 16 Marca 2020 przez Chkr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Niech sie wykarze Jestem na Tak +wiek +/- aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Tak +wiek +/--aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hope Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Nie Grasz na serwerze 5dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 nie -5 dni gry na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkwaynesantana777 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Na Nie :: -5DNI +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Na TAK! +wiem +śm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Na nie Grasz od 5 dni na serwerze Z tego co widzialem nie ogarniasz brak postów na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Nie Pograj jeszcze troche na servie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Na nie +jesteś spoko -za krótko grasz -konto na forum pod podanie +ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 +sm +/- aktywność +wiek JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikolaS Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 +wiek +sm NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Aplikacja została odrzucona. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi