MeT Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Nick: ☺ вαяtuś ☺ Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jak gram często ludzie wchodzą na txt, nadużywają mikrofonu, podpowiadają sobie i chciałbym temu zapobiec gdyż często nie ma admina na serwerze Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na HNS#1 . HNS#2 na tej sieci Jak długo gram w CS:GO?: Ponad 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Aktualnie mam wolne od szkoły więc tak od 12-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/☺ вαяtuś ☺/185.30.124.110:30040/https://www.gametracker.com/player/[TxT] ☺ вαяtuś ☺/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/tenshi02/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak jest Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Na TaK +wiek + sm + doświadczenie +jest ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Jestem na tak! +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Na tak +wiek +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyrtodel Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Na TaK! +sm +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Tak +wiek + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Tak wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Na TAK! + Ogarnięty + SM + Doświadczenie + Wiek + GT 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 -nieogarniety -agresywny w stosunku do osob innej orientacji ^ nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 +wiek +aktywność +sm tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Na Tak +ogarnięty +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 +nie ustawiona aktywnosc ( ͡° ͜ʖ ͡°) +doświadczenie +sm Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiiter26 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 +ogarnięty +aktywny Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Na Tak +Wiek +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Na tak -TOXIC +wiek +w miare ogarniety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Pamiętam co gadałeś do mnie po rezygnacji twojej z admina. "Ciosek znowu ten jebany dzieciak" -Nie ogarniasz -toxic Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Jestem za okresem próbnym, z powodu że znałem Cię ze wcześniejszych zachowań i nie do końca mnie przekonujesz... ale każdy zasługuje na drugą szansę - tylko musisz ją dobrze wykorzystać :) 1 3. Wypowiedzi w podaniach mają być określone (Tak lub Nie) przynajmniej z jednym argumentem za swoim stanowiskiem. - Okres próbny to nie głos na 'Tak' lub 'Nie'. - 'Powody wyzej' lub 'Powody XXX' to nie argument. Przez SK4N3R, 12 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Na nie - nie ogrania - toxic gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 -toxic nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Na NIE -/+aktywność -po wypowiedziach ludzi którzy cię znają widać że jesteś toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerEZ Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) +- aktywność -sm +wiek na tak Edytowane 12 Marca 2020 przez Lajcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 +aktywność +wiek +sm jest ogarnięty jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Na TAK! +wiek +aktywność +sm Ogółem to spoko morda z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Jestem na tak +sm +wiek +/-aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsyksen Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Jak zrezygnowałeś z adma na hns to zacząłeś ciśnąć po całym serwie i ludziach tam grających mnie wyzywałeś i obrażałeś tylko dla tego że mam inne poglądy od ciebie Tak nie zachowuje sie osoba która ma świecić przykładem dla osób tam grających Oczywiście że na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi