Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na UBT/ACT

Udostępnij

Koncu

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: Sytuacja odbywała się na forum

Link do steam oskarżonego: Sytuacja odbywała się na forum

Nick oskarżonego: SKJ oraz ravii
Opis sytuacji: Członkowie UBT/ACT obrażają się oraz kłócą na publicznym czatbox'ie.Są to zachowania niedopuszczalne, a tym bardziej, gdy pełnią taką funkcję.Przy czym tworzą syf na czatbox'ie.
Serwer: Forum
Dowody: 1 ; 2 ; 3

Zostawiam to rangom wyższym.

• Lubię to! 2
  • Smutne. 3

Zakończenie myśli emotikoną " :kappa: " To jest chyba logiczne co się miało na myśli , no ale jak ktoś nie wie co to znaczy to " Stosowany jest zazwyczaj na końcu zdania w celu podkreślenia ironii, sarkazmu lub dla żartu czy w celu trollowania innych użytkowników serwisu." 

P.s

A że ktoś zaczął na mnie najeżdżać to broniłęm swojej osoby. Każdy wie ze ravii jest totalnym prowokatorem oraz każdy wie za co wcześniej stracił rangi.

Dodam że nie jest to pierwszy raz gdzie próbuje mnie prowokować w jakikolwiek sposób... Taka osoba nie powinna mieć jakichkolwiek RANG.

Edytowane przez SKJ
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1

Co do kłótni to się zgadzam lecz słowa typu "gówniawku" nigdy nie powinny zostać napisane w stronę graczy przez @ SKJnawet z tą "kappą". Moim zdaniem słowa typu "morda dzieciaku" w moją stronę są agresywnie kierowane, gdzie jedynie co napisałem to "kasztanie". 

Co zrobi z tym Bonio to trzeba czekać tylko na jego decyzję, nie mam zamiaru się tutaj kłócić oraz usprawiedliwić. 

• Haha! 1

@ raviisugerowałeś mi, jak mogę oceniać, że jesteś mało dojrzały jak Cię nie znam. Własnie przez to jak się zachowujesz na AS sugeruje mi, że nie jesteś wcale dojrzały. A to, że możesz siebie za takiego nie uważać jest inną sprawą.

Co do samej skargi, obaj paniewie nie zachowalii się właściwie jak na swqoje rangi. Odpowiedź @ SKJjest naturalną obroną w psychologii człowieka, na prowokacje od @ ravii, lecz chciałbym zauważyć, że należałoby umieć się opanować.

Mam nadzieję, że taka sytuacja wystąpiła ostatni raz i się więcej nie powtórzy. Obaj panowie dostają pierwsze i ostatnie ostrzeżenie słowne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności