mondej Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) cześć areniacy , zrobiłem poradnik do mapy train dla osób które zazwyczaj nie graja na mapie train są nowi jak i dla osób które po prostu za bardzo nie znają mapy train jak mogę dodać więcej zdjęć? bo to jest mała cząstka miejscówek która chce przedstawić Edytowane 5 Marca 2020 przez mondej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Szanuję za starania, lecz kilka miejscówek brakuje i niektóre się inaczej nazywają. Przydatny poradnik dla osób które dopiero zaczynają z mapą train. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 bruh, gralem traina moze z 6/7 razy w zyciu a wszystko z tego znam, sa to miejscowki, ktore po kilku grach znasz. wez sie za inny poradnik lub wykup tego warna ale nie tykaj juz miejscowek, prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) jak napisalem nie mogę zmieścic wszystkich miejscówek proszę o zrozumienie nie wiem jak to inaczej zrobić miałem wstawić 37 miejscówek a zmieściło się 14 Edytowane 5 Marca 2020 przez mondej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Czekam na 2 część jak dla mnie jest okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Widać że się starasz i już jest chociaż czytelne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Napiszę tutaj bo, pewnie te poradniki zaraz będą w koszu, na tej mapce Są wszystkie miejscówki na mapie train, i nie widzę tutaj jakiś schodów na ct czy innych głupot które napisałeś, więc może zobacz w necie czy są takie miejscówki a potem rób poradnik, dzięki ELo. Edytowane 5 Marca 2020 przez CzarkaPieczarka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 3 minuty temu, CzarkaPieczarka napisał: Napiszę tutaj bo, pewnie te poradniki zaraz będą w koszu, na tej mapce Są wszystkie miejscówki na mapie train, i nie widzę tutaj jakiś schodów na ct czy innych głupot które napisałeś, więc może zobacz w necie czy są takie miejscówki a potem rób poradnik, dzięki ELo. tak się składa że miejscówki które podałem nie są że tak powiem główne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Od kiedy jedynka to nie odnoga a dwójka to nie stary bs. Słaby poradnik jak już coś robisz to zrób to porządnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 t r a g e d i a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Wciąż mało przekonujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Starałaś się ale średnio wyszło. Poprosiłbym o nazwy na office jak chcesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 poradnik jest niekompletny. ocena negatywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 kiepski poradnik, jednym słowem ogólnie brzydko to wszystko wygląda i tak samo jak w poprzednim poradniku, próbujesz coś przekazać początkującym graczom a nawet nie zrobiłeś tego w całości, poradnik na - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi