Mikru Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Propozycja: Usuniecie nozy tylko dla VIP-ow Tresc: Tak jak wyzej, proponuje usuniecie nozy tylko dla VIP-ow, bo nikt nie kupuje uslugi wlasnie dla nozy, a wszystkie "popularniejsze" kosy sa wlasnie tylko dla VIP-ow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Jak najbardziej na tak, dużo osób na to nalega, że żadnej ładnej kosy się nie da bez vipka ustawić, ostatnio nawet Bayonet zwykły został zablokowany, mimo, że zawsze był do wybrania bez vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Tak Myśle że to sie przyda Edytowane 5 Marca 2020 przez Mat3usz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 jestem na tak. Ludzie nie po to vipa kupują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Jestem na tak jest to cos fajnego dla vipow ale wiem ze niektorzy wola inne serwery tylko dlatego ze tam moga wybrac swoja ulubiona kose. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Jestem na TAK Vip'a raczej nie kupuje się dla noża a dodatkowo każdy woli grać jak się trzyma coś ładnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Na tak Nikt nie kupuje Vip'a dla fajnych noży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Jestem za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Yes Jeśli ludzie tak nalegają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whinteR. Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Oczywiscie na tak, dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Na TaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaNzYk Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Nowi gracze często uciekają na inne serwery, na których nie ma takich ograniczeń. Zmiana ta na pewno poprawi tą sytuację. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Oczywiście że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Zostawiłem karambita, talona i motylkowego dla VIP'a :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi