Houdini Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Nick: Houdini Imię: BrunoWiek: W niedziele 17Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Staram się sprawdzać forum co jakieś pół godzinki i aktywnie uczestniczyć w życiu forum. Gdy pojawia się jakieś demko z HNS to zawsze je sprawdzam i rozpisuje się pod nim. Znam dobrze taryfikator poprzez moje doświadczenie w adminowaniu.Doświadczenie w ocenianiu demek: 6,5/10Jak długo gram w CS:GO?: Już 5 latIle czasu poświęcam forum dziennie: z 2h może trochę mniejZnajomość SM: 5/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/faesseesa/Kontakt: Forum , Steam , Discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD - zachowanie - brak jakiegokolwiek przemyślenia nad tym co robisz, piszesz NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 -Nie widziałem żadnej rozpisanej skargi z HNS -Dopiero został wybrany nowy UBT +/-Aktywność na forum +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Nie Mentalny kidos Zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi