pieczarek Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nick: pieczarek skurwibonk Nick admina: nie wiem Długość bana: nie wiem Data i godzina: nie wiem Serwer: jb Powód bana: nie grałem na serwerze z rok, chcę popykać w ct a tu benc ctban Mapa:nie wiem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Na dany nick nie widnieje żaden CTban. Upewnij się, że jest to prawidłowy nick, oraz jeżeli posiadłbyś więcej informacji na temat bana prosiłbym o ich podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 @pieczarek- wejdź na serwer JB i wpisz !ctbanlist -jeżeli masz komunikat o banie permanentnym i nic poza tym, to znaczy, że ban się zbugował. zgłoś się wtedy do @ MrWhitelub @ Admin JB, aby zdjęli Ci bana. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi