ferber Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Nick: FerbeR Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ gram późnym wieczorem do nocy i często nie ma admina aktywnego na steam bądź serwerze i panuje chaos np. taki jak nadużywanie mikrofonu często wchodzą obcokrajowcy do CT i nie chcą wychodzić przez całą mapę, na zabawie tgz. OITC bardzo często są bugowane bronie przez co szkodzi to rozgrywce. A przecież najważniejsza jest zabawa . Pomógłbym w rozgrywce graczom którzy lubią sobie pograć późną porą. Doświadczenie w adminowaniu: Admin serwera 1.6 JB pół roku lecz później zrezygnowałem, na początku 2019roku. Jak długo gram w CS:GO?: około 5 lat. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w tygodniu: 19:00 - 1:00 zależy na którą godzinę będę miał praktyki w szkole oraz lekcje, w weekendy 16:00 - 5:00, Jestem nocnym wyjadaczem serwera chciałbym podkreślić że w tym tygodniu miałem trochę mniejszą frekwencje na serwerze ponieważ miałem problemy z nauką ale już jest opanowane wszystko jak należy Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Banda] FerbeR/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 2/10 lecz jest do przyzwyczajenia oraz do wyćwiczenia. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/FejseR11 Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Niejednokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 +Wiek +Aktywność +Jest tam straszny chaos i faktycznie przyda się admin Mój głos oddaje na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Na tak +wiek -sm (ale da się zawsze douczyć) +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Tak +wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Tak +wiek +/-sm +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Tak +wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 +wiek +aktywność Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 -SM (nauczy się) +akty +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Jestem na TAK Moim zdaniem Ferber jest odpowiednim kandydatem na to stanowisko jest ogarniety,mily,kolezenski I ma aktywność dobra ale SM sie nauczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Tak Gra późno Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Tak -sm do ogarniecia +wiek +aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) +wiek +aktywność -sm Tak ps. 700 minut jednego dnia człowieku nie masz co robić? XD Edytowane 29 Lutego 2020 przez Sadystka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Tak Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Na tak +mutacja +doświadczenie -sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheemieORbirthday Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Tak +mutacja -sm (mozna sie douczyc) +aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 sm- na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapucyn Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Tak +wiek +zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Jedyny minusik i mnie masz że jesteś w gangu Mateusza +Wiek +aktywność +mutacja Na tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerEZ Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 na nie jeżeli dobrze wiem to prosiłem o tak pod podaniem ale nie jestem pewien. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 ×/- sm +wiek +aktywność Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Tak +wiek +aktywność +- sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonowski Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Tak +wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Na tak +wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Na TaK -sm +Aktywność +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Nie -sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi