Dakar Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)Dawzombie Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/senkjuu/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)anon Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)chłop mi jakis podrzucił broń i mowie czy mg wyrzucić to nie reaguje i mnie odwalil po czym nastepny gracz to dostaje i pozwalu mu wyrzucić Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)jb Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV)16:46 początek mapy 1 runda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 dodam nie tylo mnie w next rundach to widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 ctban dla anona na 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi