Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Propozycje

Udostępnij

Geezi

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) Usunięcie modelu czarnoskórego napakowanego więżnia, zwiększenie memory servera, usunięcie cloudsów, usunięcie niepotrzebnych zabaw, usuniecie konkursu skoczków z LR.
Treść: (co chcesz zaproponować)

1. Czasami widać go przez ściany przez jego wielkość modelu, ma mniejsze hitboxy jak rozmiar modelu.(Usunięcie)

2. jak jest z 20 graczy i z 8 ma model, server nie ma na tyle pamięci(memory) i VAR zwiększa sie o 15-25ms co powoduje ze czasami się nie da poruszać i komunikować.(nie wiem czy to koniecznie pamięć czy coś jeszcze)(Naprawa/Zmiana)

3. Mapa jest praktycznie nie grywalna dla ct i tt jeśli jakieś SVipy lubią być buntownikami, i mają dostęp do każdego secreta tak o, psuje to rozrywkę dla ct ponieważ nie mogą oni iść na mapę dopóki nie zabija kogoś z AWP który se kampi gdzieś na mapie tam gdzie trzeba wejść teleportem bądż jakimś sekretem oczywiście na oba mają widok. Rujnuje to też zabawę dla tt którzy nie chcą się tak często buntować, pozwiedzać mapę, spróbować swoich sił i wygrać bez buntu LR.(Usunięcie/Zmiana)

4.Deal Damage day, Człowiek Pochodnia czy jakoś tak, Usunięcie bądż zmienienię Drunka:

-1:Deal Damage day- w zasadzie to nikt tego nie bierze, a jak już to i tak się tym nikt nie interesuj, nie dostarcza wystarczająco rozrywki i zajmuje tylko pamięć servera(Usunięcie)

-2.Człowiek Pochodnia-   - | | - dodatkowo się buguję(Usunięcie)

-3. Drunk- jest tam parę osób które lubią Drunka, jest trochę bardziej popularny, osobiście za nim nie przepadam, nie daje mi jakieś tam rozrywki niesamowitej, ale być może to przez bardzo mały czas fazy No Damage, więc moją propozycją jest zmiana, no chyba ze ludzie nie będą chcieli drunka w ogóle.(Usunięcie/Zmiana)

5. Większość ludzi w ogóle tego nie bierze, a jak już to idą w 1 miejsce i mają sobie skok na scrollu więc wygrana jest zadecydowana po 2 sec w zależności kto zacznie go używać, ta opcja LR jest nie zadawalająca.(Usunięcie)

6. Zmiana nie aktywnych adminów:

Ludzie mają dosyć braku adminów na serverze MIMO że jest ich 12?! Tak naprawdę aktywnych adminów jest może 5, nie więcej dodatkowo jak już to bardzo rzadko w nocy, czasami nawet w dzień nie ma jednego przez 2-3 godziny, oczywiście wtedy akurat musi być najgorsze i zdarza się jakiś awanturnik, cheater, dziecko z mikrofonem, bindami i inne złe rzeczy, nie obwiniam jak nie mają czasu ale są osoby chętne które są ogarnięte oraz aktywne i mogły być adminem, ale jakiś głupi regulamin bądż ilość "adminów" na serverze.(na myśli mam regulamin po przez punkt związany z VAC bądż wymaganym wiekiem mimo mutacji, który bez powodu zabrania próbowania w zdobyciu admina, i pomaganiu przy tym serverze, a przez "adminów" mam na myśli to co napisałem wczesniej.)(Zmiana)

Osobiście bym napisał tu jeszcze z 2x więcej na inny temat ale mi się nie chcę chwilowo.

1. Nope

2. - 

3. Jeśli jest ogarnięte ct to łatwo pozabijać buntowników i pójść z więźniami na mapę.

4. Drunk zwiększenie czasu do rozbiegnięcia jak najbardziej

5. Yep

6. Z tym VAC to mógł bym coś ogarnąć ale raczej do tego nie dojdzie, a z ograniczeniem wiekowym zdecydowanie nie ma szans zejść poniżej 15 lat

• 2 tygodnie później...

2. Było to spowodowane teleportacją TT do GR na początku zabawy. Zapobiegłem temu i teraz ich nie teleportuje do GR.

4. Deal DMG usuniętę, na Drunk Day zwiekszony czas z 15s do 25s. Co do pochodni, @ MrWhitenapisz mi na steam o co mu chodzi :x

6. Mam propozycję. Uświadamiajcie, że admin jest darmowy :v

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności