Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na admina

Udostępnij

sneezY

Rekomendowane odpowiedzi

-Nick: ✰ ら几モモ乙ㄚ✰ (serwer HnS)

-Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Często jestem na serwerze już od 1.5 roku i nieraz zdarzają mi się sytuacje tj: nieodpowiednie zachowanie na czacie głosowym, jak i tekstowym, puszczanie dźwięku z niecenzuralnych filmów, liczne wyzwiska między graczami oraz wychodzenie poza grywalny dla wszystkich poziom mapy itp. rzeczy, gdy nie ma żadnego admina, dlatego właśnie chciałbym go otrzymać, aby móc zapobiegać łamaniu zasad panujących na serwerze.

-Doświadczenie w adminowaniu: przez 2 miesiące byłem administratorem na serwerze 1 vs 1 innej sieci serwerów

-Jak długo gram w CS:GO?: w samo cs:go gram od 2016 roku, dodatkowo grałem jeszcze w 1.6 (mój obecny profil tego nie ukazuje, ponieważ pół roku temu skradziono mi konto).

-W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W dni robocze w godzinach popołudniowych, a w weekendy oraz dni wolne na ogół o każdej porze potrafię być na serwerze.

-Link GT: https://www.gametracker.com/player/✰ ら几モモ乙ㄚ✰/185.30.124.110:30040/  675085218C0C331D90D6317466B2A1593449CE87 <--- aktywność z 3 ostatnich dni

-Znajomość SM: 3/10 do ewt przypomnienia

-Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198929800236/

-Mikrofon: oczywiście tak

-Mutacja głosu: tak

-Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak

3 godziny temu, Chakra napisał:

Kto mu to przepuścił??

Na NIE

Masz 4 dni aktywności 

Twoje 3 podanie 

Fajna reklama serwerowni :pepeOK:

Szkoda 😢, każdy kto sam gra na serwerze wie, że gram na nim od dawna. Aktywność nie jest spowodowana, tym że gram od 3 dni. ale tym że musiałem ją nabić na nowym nicku

• Smutne. 1

Na Nie  :no:                                                                                                                                                                                     - aktywność                                                                                                                                                                                           - nie ogarniesz                                                                                                                                                                                    + wiek                                                                                                                                                                                                          +mutacja 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności