sneezY Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 -Nick: ✰ ら几モモ乙ㄚ✰ (serwer HnS) -Wiek: 18 lat -Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Często jestem na serwerze już od 1.5 roku i nieraz zdarzają mi się sytuacje tj: nieodpowiednie zachowanie na czacie głosowym, jak i tekstowym, puszczanie dźwięku z niecenzuralnych filmów, liczne wyzwiska między graczami oraz wychodzenie poza grywalny dla wszystkich poziom mapy itp. rzeczy, gdy nie ma żadnego admina, dlatego właśnie chciałbym go otrzymać, aby móc zapobiegać łamaniu zasad panujących na serwerze. -Doświadczenie w adminowaniu: przez 2 miesiące byłem administratorem na serwerze 1 vs 1 innej sieci serwerów -Jak długo gram w CS:GO?: w samo cs:go gram od 2016 roku, dodatkowo grałem jeszcze w 1.6 (mój obecny profil tego nie ukazuje, ponieważ pół roku temu skradziono mi konto). -W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W dni robocze w godzinach popołudniowych, a w weekendy oraz dni wolne na ogół o każdej porze potrafię być na serwerze. -Link GT: https://www.gametracker.com/player/✰ ら几モモ乙ㄚ✰/185.30.124.110:30040/ <--- aktywność z 3 ostatnich dni -Znajomość SM: 3/10 do ewt przypomnienia -Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198929800236/ -Mikrofon: oczywiście tak -Mutacja głosu: tak -Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1325 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 +wiek +czesto udzielasz sie na czacie glosowym w pozytywny sposob Znam cie osobiscie i mysle ze dobrze sprawdzilbys sie na tym stanowisku Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 + Wiek + Doświadczenie +/- Aktywność Można dać szansę, na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Kto mu to przepuścił?? Na NIE Masz 4 dni aktywności Twoje 3 podanie Fajna reklama serwerowni Edytowane 23 Lutego 2020 przez Chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 +wiek +doświadczenie NA TAK 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Sory byku ale jestem na NIE ponieważ grasz tu tylko 3 dni I myśle że powinieneś pograć jeszcze z tydzien I ponownie złóżyc podanie Edytowane 23 Lutego 2020 przez Mat3usz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneezY Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 3 godziny temu, Chakra napisał: Kto mu to przepuścił?? Na NIE Masz 4 dni aktywności Twoje 3 podanie Fajna reklama serwerowni Szkoda 😢, każdy kto sam gra na serwerze wie, że gram na nim od dawna. Aktywność nie jest spowodowana, tym że gram od 3 dni. ale tym że musiałem ją nabić na nowym nicku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneezY Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 27 minut temu, Mat3usz napisał: Sory byku ale jestem na NIE ponieważ grasz tu tylko 3 dni I myśle że powinieneś pograć jeszcze z tydzien I ponownie złóżyc podanie Gdybym grał 3 dni nie złożyłbym podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerEZ Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Na tak +wiek +miły,ogarnięty +udzielanie się na czacie głosowym +nie wchodzi na txt - duża ilość ników i z tego powodu tylko 4 dni aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyjebaneJajca Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Na Tak +wiek +ogarnięty chłop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Tak +wiek +/-aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 +wiek +/- sm +/- aktywność Daje szanse: jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapucyn Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Tak +wiek +/-sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Niech będzie +Mutacja\ +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Na nie -grasz od aktywnie od trzech dni i piszesz podanie? -nie ogarniesz +wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaNzYk Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Na Nie - aktywność - nie ogarniesz + wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Wraz z adminami dajemy szansę Aplikant został przyjęty na stanowisko na dwutygodniowy okres próbny. Edytowane 23 Lutego 2020 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi