Jakub_sayji Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) ™Jakub™ Nick admina:(od którego dostałeś bana) ban ciosek mute fosztj Długość bana:(Czas bana) mute na 1h i ban na jb 30 minut Data i godzina:(dostania bana) mute 19:11 ban 19:23 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) JB Powód bana:(podany przez admina) mute - przeszkadzanie ban - wchodzenie do ct z aktywnym banem Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Niestety nie wiem nie zdążyłem sprawdzić ps: Admin ma prawo zbanować innego admina tylko wtedy kiedy szkodzi on sieci serwerów czy jakoś tak. Nie zauważyłem aby takie coś się wydarzyło Edytowane 16 Lutego 2020 przez Jakub_sayji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 odrzucam od razu bo przy tym byłem xDD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Zauważyłem w sb że masz aktywnego muta, a byłes w ct. To jest tak zwane bugowanie muta, wtedy jesteś w ct i możesz się normalnie odzywać Edytowane 16 Lutego 2020 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_sayji Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 skoro diablo powiedział że nie mam muta to najwyraźniej go zdjął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 O D R Z U C A M T O 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi