Skocz do zawartości

[Rozwiązane] odwołanie

Udostępnij

copsil

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze):copsil :v
Nick admina:(od którego dostałeś bana) Cioseek
Długość bana:(Czas bana) perm
Data i godzina:(dostania bana) 18:10 cos takiego

Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) jairbreak
Powód bana:(podany przez admina) chituje
Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) nie pamietam niestety

dostałem bana za rzekome cheatowanie .. co mam zwiazku z tym zrobić? to konto to moj smurf..

Ps.. jeśli ktoś nie umie strzelać i dajecie silverow jako adminow to wychodzą jakieś takie krzywe akcje.

Edytowane przez copsil

Miło mi w sumie że sądzisz że cheatuje 😅 schlebiasz mi..wpisz w YouTube copsileq i sprawdź kanał

Czekam na weryfikację demka 😁 jaki czas jest rozpatrzenia odwołania?

Jestem w stanie wam obiecać że nie cheatuje, żałuję że nie nagrałem tego demka bo sam często nagrywam sobie.. na tym serwerze spędzałem tyle czasu i mam dostać bana za zla opinie adminów na serwerze? 

Wiesz co to movment w csie? Jak miałem celownik na poziomie głowy świadczy że dobry AIM w myszce 😁 nie chcę dostac perma tym bardziej za nic na tym serwerze

To nie jest moje main konto poza tym, miałem przerwę od csa 2 lata, teraz mieszkam na swoim i kupiłem sobie PC, serio radzę wam sprawdzić demko dobrze

Edytowane przez copsil
  • Smutne. 2
Łącze dwie odpowiedzi w jedną, czekaj na decyzję ACT, to oni mają tutaj finalne zdanie w tej sprawie.

Przez raven,

Demko napewno będzie sprawdzone, kiedy to zależy od act. 

Nie mówię o samym movmencie czy aimbocie, po prostu według mnie twój celownik zawisał ciągle na ciele przeciwnika nawet gdy był za ścianą. 

Jeśli nie cheatowales, dostaniesz ub

Edytowane przez Ciosek
  • Smutne. 1

12 godzin temu, copsil napisał:

Miło mi w sumie że sądzisz że cheatuje 😅 schlebiasz mi..wpisz w YouTube copsileq i sprawdź kanał

Czekam na weryfikację demka 😁 jaki czas jest rozpatrzenia odwołania?

Jestem w stanie wam obiecać że nie cheatuje, żałuję że nie nagrałem tego demka bo sam często nagrywam sobie.. na tym serwerze spędzałem tyle czasu i mam dostać bana za zla opinie adminów na serwerze? 

Wiesz co to movment w csie? Jak miałem celownik na poziomie głowy świadczy że dobry AIM w myszce 😁 nie chcę dostac perma tym bardziej za nic na tym serwerze

To nie jest moje main konto poza tym, miałem przerwę od csa 2 lata, teraz mieszkam na swoim i kupiłem sobie PC, serio radzę wam sprawdzić demko dobrze

Przykre są te Twoje tłumaczenia. 

Ewidentne wh, celownik przez ściany praktycznie cały czas jest zawieszony na modelu.

Ban zostaje.

Close

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności