copsil Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze):copsil :v Nick admina:(od którego dostałeś bana) Cioseek Długość bana:(Czas bana) perm Data i godzina:(dostania bana) 18:10 cos takiego Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) jairbreak Powód bana:(podany przez admina) chituje Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) nie pamietam niestety dostałem bana za rzekome cheatowanie .. co mam zwiazku z tym zrobić? to konto to moj smurf.. Ps.. jeśli ktoś nie umie strzelać i dajecie silverow jako adminow to wychodzą jakieś takie krzywe akcje. Edytowane 16 Lutego 2020 przez copsil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 byłym przy banie sam patrzyłem koleżkę odrzucam. 1 2 UBT =/= ACT. Przez raven, 16 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Obserwowałem Cię na takich zabawach np. jak kd i było widać że twój celownik ciągle był na ciele/głowie przeciwnika nawet jeśli był za ścianą. Jak dla mnie to było wh. ACT raczej sprawdzi demko i stwierdzi czy cheatowałeś, czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copsil Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Miło mi w sumie że sądzisz że cheatuje 😅 schlebiasz mi..wpisz w YouTube copsileq i sprawdź kanał Czekam na weryfikację demka 😁 jaki czas jest rozpatrzenia odwołania? Jestem w stanie wam obiecać że nie cheatuje, żałuję że nie nagrałem tego demka bo sam często nagrywam sobie.. na tym serwerze spędzałem tyle czasu i mam dostać bana za zla opinie adminów na serwerze? Wiesz co to movment w csie? Jak miałem celownik na poziomie głowy świadczy że dobry AIM w myszce 😁 nie chcę dostac perma tym bardziej za nic na tym serwerze To nie jest moje main konto poza tym, miałem przerwę od csa 2 lata, teraz mieszkam na swoim i kupiłem sobie PC, serio radzę wam sprawdzić demko dobrze Edytowane 16 Lutego 2020 przez copsil 2 Łącze dwie odpowiedzi w jedną, czekaj na decyzję ACT, to oni mają tutaj finalne zdanie w tej sprawie. Przez raven, 16 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Demko napewno będzie sprawdzone, kiedy to zależy od act. Nie mówię o samym movmencie czy aimbocie, po prostu według mnie twój celownik zawisał ciągle na ciele przeciwnika nawet gdy był za ścianą. Jeśli nie cheatowales, dostaniesz ub Edytowane 16 Lutego 2020 przez Ciosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 12 godzin temu, copsil napisał: Miło mi w sumie że sądzisz że cheatuje 😅 schlebiasz mi..wpisz w YouTube copsileq i sprawdź kanał Czekam na weryfikację demka 😁 jaki czas jest rozpatrzenia odwołania? Jestem w stanie wam obiecać że nie cheatuje, żałuję że nie nagrałem tego demka bo sam często nagrywam sobie.. na tym serwerze spędzałem tyle czasu i mam dostać bana za zla opinie adminów na serwerze? Wiesz co to movment w csie? Jak miałem celownik na poziomie głowy świadczy że dobry AIM w myszce 😁 nie chcę dostac perma tym bardziej za nic na tym serwerze To nie jest moje main konto poza tym, miałem przerwę od csa 2 lata, teraz mieszkam na swoim i kupiłem sobie PC, serio radzę wam sprawdzić demko dobrze Przykre są te Twoje tłumaczenia. Ewidentne wh, celownik przez ściany praktycznie cały czas jest zawieszony na modelu. Ban zostaje. Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi