Turbodominik Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) Mój nick na ts3 to Turbodominik Wiek okrągłe 18 lat Myślę ze nadałbym się do admistracji teamspeaka poniważ jestem kontaktowym człowiekiem z każdym się dogadam. Nie ma sprawy której nie rozwiąże. Niektórzy znają mnie na tym ts Mikrofon mam jest git używam Z doświadczenie siedzę na ts ach od 5 lat Steam nie posiadam ale jak podniesie to moje punkty to mam Czekam na rozwiązanie siedze na ts na kanale 2 przywatnym Dziekuję z Pozdrowieniami Dominik Edytowane 15 Lutego 2020 przez Turbodominik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) Ja jestem na tak + wiek + mikrofon Edytowane 15 Lutego 2020 przez Cyra123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Nie -steam +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Niech będzie +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Napisz do Technika Serwera prywatną wiadomość na forum, podając link do podania. *Jeżeli na serwerze nie ma Technika, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi