Giga Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Nick: xPowerX Nick oskarżonego: Pi Ke Opis sytuacji: Opiekun zbanowal mnie bez jakichkolwiek dowodow i bezpodstawnie grozac mi jeszcze ze moje odwolanie odrzuci dlatego pisze skarge. Podobno powodem mojego bana jest ,,zainstalowanie pluginu'' w serwerze tak jak zarzucil mi Pi Ke w dodatku twierdzi ,ze jest dla mnie wspomagaczem do gry. Jak moglesm zainstalowac plugin bez dostepu do serwera? Proponowalem wyslanie opiekunowi calej zawartosci gry z steam, on ,,nie ma czasu'', wiec wrzucam tutaj dla kazdego:) https://www.easypaste.org/file/FUT2yzYa/cs.rar?lang=pl Serwer: Deathrun v2 cs 1.6 Dowody: permanentny ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 nie maluj tutaj historii, która nie miała miejsca nie pisalem nic o tym, ze zainstalowales plugin na serwerze, nie wiem skąd tą bajkę wziąłeś w ogóle podrzuce jednego screena bo nie chce mi sie z toba uzerac unbana nie dostaniesz no i tego czystego cstrike'a nikt nie bedzie sprawdzal, szkoda na to czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giga Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) screen ktory zalaczyles to jest topka zrobiona na bindzie, bana za multi-konta juz mialem:) Edytowane 16 Lutego 2020 przez Giga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Nadal nie wiem gdzie ja tam napisałem, ze wgrales cos na serwer xd Chodzilo mi o twoje granie jako speedrunner a reszte sobie głupio dorysowałeś, do siebie miej pretensje. Fpsbooster, autostrefy, zasyfiony config, "slaby antycheat" i niewyparzona buzka co do swoich wspomagaczy + caly ten syf co na serwerze zrobiles i ty jeszcze sie klocisz o unbana? Polak mądry po szkodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giga Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Tylko piszesz i piszesz a moze wkoncu bys dowody przedstawil? Napisac ze ktos ma boostery autostrefy inne rzeczy tez potrafie, ale nic jakos nie przedstawiles nadal,screeen ktory zalaczyles nic nie znaczy,to jest zwykly screen z topki kazdy moze ja wbic:) Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy Edytowane 17 Lutego 2020 przez Giga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 filmik1 filmik2 niepłynne strefy, wyskryptowane ruchy i velocity leci caly czas tak samo mimo innego synsa na strefach lub ich chwilowym braku to samo robisz na serwerze, dla mnie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giga Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 (edytowane) Doceniam ze się tak bardzo starasz dla mnie ale niestety Cie rozczaruje, filmik1 = Ani troche mnie nie przypomina pozatym 12s na easy v1 to nie jest jakis ,,SUPER CHEATERSKI CZAS" rozumiem jakby to bylo 10s na 333fps ale i tak,to nie moj kanal,i nie moje demo. filmik2 = nadal odnosisz sie do pluginu czym sie coraz bardziej osmieszasz;) tak pozatym ntiger o ktorym tak ciagle piszesz dodaje speeda co skok i nie ma nic wspolnego ze strefami.Ogladnij caly film ktory zalaczasz:) Edytowane 18 Lutego 2020 przez Giga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 nigdzie tam nie napisałem, ze jest to super cheaterski czas, wiec juz sobie tak nie misiuj xd rozumiem, ze nie jest to twój filmik dlatego wlasnie masz go na swoim profilu steam(tam go znalazlem) + posiadasz taki sam nick na steam jak nazwa kanału na yt i nick wyswietlany podczas filmiku + na takim samym nicku grales na dr'ach as? co do filmiku z ntigerem to nie wrzucaj mi tylko naucz sie czytac ze zrozumieniem bo dokladnie rozpisalem wyzej o co mi dokladnie chodzilo załączając to ja na prawde nie widze sensu twojego pajacowania dluzej, sam zaprzeczales zebys chociaz uzywal jakichkolwiek skryptów a tutaj na samej gorze juz sie przyznales do ad (nie broń się nawet, ze jest to bind) @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 W filmku 2, przy prędkości 0.25 widać niepłynne ruchy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi