NiceOne Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 na tak, moze i za dlugo tutaj nie siedzi ale widac zaangazowanie w zycie forum i spore checi +wiek +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyCzlowiek Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 +ogarnięty -/+ aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammilar Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 -staz na forum nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Jak dla mnie za bardzo się pchasz wszędzie. Najpierw redakcja, wywiady, itp. Potem Major Admin. Jak dla mnie na nie, bo za dużo będziesz miał obowiązków i zaczniesz zaniedbywać(widziałem to na swoim przykładzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Tak Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi