Tamer Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Propozycja to: Zmiana nożownika Treść: Aktualny nożownik jest dość słaby i nawet nie konkuruje z innymi Super Premium. Proponuje dodać że nożownik mam 75% na zabicie z noża ale aby nie była za mocna usunąć jej M4 i dać tylko pistolet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 No to bedzie troche przesadzone, bo jednak 75% to dużo (wszyscy wiedzą jak jest u hero), Można dać nawet sam nóż, albo jakiegos uspa cz cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 1 minutę temu, Houdini napisał: No to bedzie troche przesadzone, bo jednak 75% to dużo (wszyscy wiedzą jak jest u hero), Można dać nawet sam nóż, albo jakiegos uspa cz cos. No można dać trochę mniej tych % ale żeby był lepszy bo aktualnie jak by nie te skoki to powinien byc tylko premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Nie ja mam Nożownika i dla mnie jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Oczywiście że nie nozowanik był za dobry dlatego go kupiłem Ale zmieniłem na rebela ponieważ nozowanik ma 40% na zabicie od razu z kosy gdyby nozowanik był znów bardzo dobry to mam znowu klase zmienić? (Poza tym niestety xBonio już nie zmienia klas) No wiec stanowczo na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destinakjednorozec Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Nie, zacznijmy od tego, że jest on dobrą klasą, 75% przesadzone, konkuruje on z innymi sp , prawie wszystkie osoby które nim grają nie narzekają a wręcz są usatysfakcjonowane grą tą klasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Nie. Moim zdaniem aktualny nozownik jest Okej i nie narzekaja na niego gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Propozycja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi