Whinter Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/whinter15/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/edrs1/ Nick oskarżonego: EDR Opis sytuacji: Wielokrotne obrażanie.. Dzieciak nie potrafi trzymać nerwów na wodzy i musi wyżyć się na serwerze publicznym. Serwer: Only Mirage Dowody: Edytowane 6 Lutego 2020 przez whinterr poprawki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 potwierdzam to nie pierwszy raz, jak gram i on ginie to często jakieś odzywki z podwórka znajduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 potwierdzam słowa Rumuna. Obraża każdego all time :// 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 przyznaje się bez bicia, dowody niepodważalne, czekam na nadanie bana/gaga/muta i don;t know :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 1 godzinę temu, whinterr napisał: Opis sytuacji: Wielokrotne obrażanie.. Dzieciak nie potrafi trzymać nerwów na wodzy i musi wyżyć się na serwerze publicznym. Wypraszam sobie "panie dorosły" XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 ale, zostałem sprowokowany przez gracza b4yały czy jakoś tak przez voice chat, więc ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whinter Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Chlopie.. Grasz na serwerze i jedynie co robisz to albo placzesz albo wyzywasz.. Co ja Ci zawinilem w tym przypadku? Ze bylo 2v5 i czekalem sobie na fragi bo nie bylo czasu na odbijanie? Ogólnie wyzywanie po mnie spływa bo to jednak jest counter ale nie cierpię spinajacych sie dzieciaczkow na serwerach.. Dlatego zle trafiłeś 10 godzin temu, EDR napisał: Wypraszam sobie "panie dorosły" XD W przeciwieństwie do Ciebie jestem juz dawno po 18stce 10 godzin temu, EDR napisał: ale, zostałem sprowokowany przez gracza b4yały czy jakoś tak przez voice chat, więc ... Co chwile kogos wyzywasz.. Ciagle dajesz sie prowokować? Nie graj w ta gre.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) EDR - obraza - gag 360 min Do nadania Edytowane 7 Lutego 2020 przez MrWhite 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi