BlueFox Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Propozycja to: Model Postaci Treść: Chciałbym zaproponować dodanie modelu postaci Isaac Clarke także dla VIP'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jestem na tak. Nie wydaje mi się, aby ktokolwiek kupował SVIP'a dla tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jestem na nie VIP powinien się czymś róźnić od SVIP'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 3 minuty temu, kapitoziomal napisał: Jestem na nie VIP powinien się czymś róźnić od SVIP'a Dokladnie, jestem na nie. Dodanie innego modelu dla vipa bylo by spoko (wtedy svip tez go dostaje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Model jest zbugowany, strzelając w górę głowy nie dostaje on obrażen, jak i patrząc się w górę model patrzy się na wprost... Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Ne nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Znajdź coś innego Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi